Αλλαγές στις λαϊκές αγορές σε Βάρη- Βούλα- Βουλιαγμένη




Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου
για τη χωροθέτηση των λαϊκών αγορών στο Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης

Απόφαση σχετικά με τη χωροθέτηση των λαϊκών αγορών έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, κατά τη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου 2013. Με βάση την απόφαση, οι χώροι στους οποίους θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές για τις Δημοτικές Ενότητας Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης, θα είναι οι παρακάτω:
– Δημοτική Ενότητα Βάρης
α. Κάθε Σάββατο, αρχικά για έξι μήνες, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στο χώρο πάρκινγκ μεταξύ του Σχολικού Συγκροτήματος και του Αθλητικού Κέντρου Βάρης
β. Κάθε Σάββατο, για τους επόμενους έξι μήνες, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στο χώρο μεταξύ των οδών Κ. Μουτούση και Αναπαύσεως (απέναντι από το Λύκειο Βάρης).
Επίσης μια μικρή τοπική λαϊκή αγορά θα λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια του έτους κάθε Τετάρτη, στο Δίλοφο Βάρης στην οδό Φολεγάνδρου (από την οδό Αντιπάρου έως την οδό Σκύρου).

– Δημοτική Ενότητα Βούλας

Η λαϊκή θα αλλάζει χώρο κάθε τρεις μήνες μέσα στην διάρκεια του έτους ως εξής:
α. Την πρώτη Πέμπτη του μηνός Μαρτίου εκάστου έτους, μέχρι την τελευταία Πέμπτη του μηνός Μαΐου εκάστου έτους, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στην οδό Παπάγου (από την οδό Τσαλδάρη έως την διασταύρωση με την οδό Πόρου).
β. Την πρώτη Πέμπτη του μηνός Ιουνίου εκάστου έτους, μέχρι την τελευταία Πέμπτη του μηνός Αυγούστου εκάστου έτους, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στην οδό Ηρακλειδών (από την οδό Μεγάλου Βασιλείου έως την διασταύρωση με την οδό Βασιλέως Γεωργίου).
γ. Την πρώτη Πέμπτη του μηνός Σεπτεμβρίου εκάστου έτους, μέχρι την τελευταία Πέμπτη του μηνός Νοεμβρίου εκάστου έτους, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στην οδό Βουτηρά (από την οδό Δερβενακίων έως την διασταύρωση με την οδό Προόδου).
δ. Την πρώτη Πέμπτη του μηνός Δεκεμβρίου εκάστου έτους, μέχρι την τελευταία Πέμπτη του μηνός Φεβρουαρίου εκάστου έτους, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στην οδό Καραϊσκάκη (από την οδό Παπάγου έως την διασταύρωση με την οδό Ρήγα Φεραίου).
Επίσης κάθε Σάββατο θα λειτουργεί Βιολογική Αγορά στην οδό Νηρέως (από την οδό Διός έως την οδό Ήρας).
– Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης

Κάθε Σάββατο και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στο χώρο που ήδη χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, δηλαδή επί της οδού Θησέως (από την οδό Άρεως έως την οδό Αιόλου).

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.