50 σχολεία, σύλλογοι και φορείς στη δράση «Let’s do it Greece – Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα»




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής(Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου μας, συμμετέχει στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Let’s Do it World «Let’s do it Greece – Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

Βασικός στόχος της διεθνούς αυτής καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης, της ανάγκης για πρόοδο και ποιότητα ζωής, αλλά και της ατομικής ευθύνης κάθε πολίτη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου, όλων των ηλικιών, να πάρουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια.

Με σκοπό την αποτελεσματικότερη δυνατή υλοποίηση της ενέργειας, η Οργανωτική Επιτροπή του «Let’s do it Greece», διοργάνωσε ειδική ενημερωτική συνάντηση για τους φορείς της περιοχής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου στην Αίθουσα «Ιωνία» της Βούλας. Μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής, στη συνάντηση συμμετείχαν 33 τοπικοί φορείς.

Ο τελικός αριθμός των φορέων και σχολείων που θα συμμετέχουν στην εθελοντική δράση στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αναμένεται να ξεπεράσει τους 50.

Πληροφορίες για τους τόπους καθαρισμού, τα σημεία και τις ώρες συγκέντρωσης ανά περιοχή, θα αναρτηθούν στο Site του Δήμου www.vvv.gov.gr από την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Απαραίτητος εξοπλισμός: άνετα ρούχα και παπούτσια, καπέλο, γάντια, πόσιμο νερό, αντηλιακή προστασία και, για όποιους διαθέτουν, τσουγκράνα ή άλλο εργαλείο καθαρισμού.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 14 Απριλίου.

Το συντονισμό της συνάντησης έχουν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ελευθέριος Αργυρουδάκης και η Δημοτική Σύμβουλος κα Λυδία Αργυροπούλου, Υπεύθυνη Πολιτισμού του Ο.Α.Π.Π.Α . Τηλέφωνα επικοινωνίας στον Ο.Α.Π.Π.Α.: 2132020777 & 2132020773. email [email protected]

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.