400 παιδιά στο Τουρνουά «3 on 3» στο Άνω Καλαμάκι




Περίπου 400 παιδιά από τα σχολεία και τις ομάδες του Αλίμου, αλλά και γειτονικούς δήμους, συμμετείχαν το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, στοΤουρνουά «3 on 3» που αποτελεί επίσημη εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Η μπασκετική γιορτή την οποία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός και διοργάνωσε ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, με τη συνεργασία τόσο της Ομοσπονδίας (ΕΟΚ) όσο και της ΕΣΚΑΝΑστέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ομάδες με υψηλό μπασκετικό επίπεδο, αλλά και παιδιά που ήθελαν να γνωρίσουν καλύτερα το μπάσκετ συνθέτουν το προφίλ των συμμετεχόντων. Η γιορτή έγινε στο 2ο & 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου με πολλούς αγώνες, διαγωνισμούς σε ελεύθερες βολές, τρίποντα και φυσικά με δώρα και απονομές.
Ο πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου Δημήτρης Καρανικόλας, αναφερόμενος στο Τουρνουά παρατήρησε ότι «πρόκειται για εξαιρετικά σημαντικό γεγονός το οποίο προάγει τον πολιτισμό μας» και συνεχάρη «τα παιδιά και τους γονείς τους για το υπέροχο αθλητικό πνεύμα και την άψογη συμπεριφορά».
Ο κ. Καρανικόλας τόνισε και τα εξής: «Πιστεύουμε πως με τη διοργάνωση πείσαμε την Ομοσπονδία να μας συμπεριλάβει στο καλεντάρι της ώστε και εμείς, με όλες τις δυνάμεις μας, να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος. Ευχαριστούμε πολύ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, τα σχολεία του δήμου μας, δημόσια και ιδιωτικά, τους εθελοντές, κριτές και διαιτητές, τις νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού, τις υπηρεσίες του Δήμου και το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη (λεωφόρος Καλαμακίου) για την προσφορά σε νερά. Ένα μεγάλο ξεχωριστό ευχαριστώ και πολλά μπράβο στην ομάδα διοικητικής υποστήριξης του Οργανισμού μας, η οποία με επικεφαλής τους Χρήστο Καλλιμάνη και Ειρήνη Μιχαλέτου «έστησαν» εξαιρετικά τη γιορτή».
Ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Άρης Κιουρκτσόγλου δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι κάθε γεγονός το οποίο διοργανώνουμε να προάγει τη συλλογική προσπάθεια και τον πολιτισμό. Είτε αθλητικό ή πολιτιστικό. Κάθε εκδήλωση για μας είναι μοναδική και ιδιαίτερη».
Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο προπονητής Αργύρης Παπαπέτρουπαλιός παίκτης του Παναθηναϊκού και μέλος Εθνικών, ο φόργουορντ του Ίκαρου Καλλιθέας Λάζαρος Αγαδάκος, ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και υπεύθυνος αναπτυξιακού της Ε.Ο.Κ. Γιάννης Μακρής, ο γραμματέας της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Βαγγέλης Λυμπεράτος και ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Παπαδημητρίου.



Από το Τουρνουά “3 on 3” όπου διακρίνεται ο Πρόεδρος του
Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου
Δημήτρης Καρανικόλας
 (δεξιά) και ο Αντιπρόεδρος Άρης Κιουρκτσόγλου
(αριστερά).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.