Zητείται στέγη για τα παιδιά




Διακήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου που θα στεγάσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ.

Ο Δήμαρχος Αλίμου καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορές έως και την 13 – 4 – 2013, για τη μίσθωση ακινήτου που θα στεγάσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Άνω Καλαμακίου.

 Το προς μίσθωση οίκημα πρέπει :

– Να έχει εμβαδόν ωφέλιμο συνολικής επιφάνειας περίπου 120 τ.μ.

– Να είναι ισόγειο με ανεξάρτητη είσοδο και με έξοδο κινδύνου.

– Να εξασφαλίζεται η ασφαλής πρόσβαση και παραμονή των παιδιών.

– Να διαθέτει δύο W.C. με ξεχωριστό προθάλαμο.

– Να έχει κατάλληλο φυσικό φωτισμό σε όλους τους χώρους, να διαθέτει θέρμανση και κλιματισμό και τις κατάλληλες εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης, αερισμού για τη στέγαση της παραπάνω υπηρεσίας.

– Να έχει αποθήκη.

– Να διαθέτει χώρο στάθμευσης για αποβίβαση και επιβίβαση παιδιών.

– Να είναι καλής κατασκευής και κατάλληλο για τον σκοπό τον οποίο προορίζεται, (μη τοξικά υλικά) προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ασφάλεια των παιδιών.

– Θα εκτιμηθεί θετικά εφόσον διαθέτει θέσεις πάρκινγκ.

 

 Να ευρίσκεται στο χώρο του Δήμου Αλίμου, σε κεντρική οδό, κατά προτίμηση επί των οδών Γ. Παπανδρέου ή Λ.Ιωνίας (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Θεομήτορος και Γ. Παπανδρέου)

 

 Η μίσθωση θα είναι διάρκειας δώδεκα (12) ετών.

 

Οι προσφορές θα υποβάλλονται στην Επιτροπή Αξιολόγησης ακινήτων (Δημαρχείο Αλίμου, υπόψη κας Γ. Κρόκου τηλ. 213-200-8115), η οποία Επιτροπή μετά από επιτόπιο έρευνα θα κρίνει επί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και του περί αν αυτά πληρούν τους όρους της οικείας διακήρυξης, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται στο Γραφείο Μισθώσεως Ακινήτων του Δήμου (Αριστοτέλους 53, 174 55 Άλιμος) από το οποίο μπορούν να ζητήσουν την διακήρυξη, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Ν. Μοσχοπούλου τηλ. 213-200-8058)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.