Βράβευση ταινίας μικρού μήκους του 7ου ΓΕΛ Ν. Σμύρνης (video)
Το 7ο Γ.Ε.Λ. Ν. Σμύρνης είναι ένα από τα σχολεία που επιλέχθηκαν να βραβευτούν στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους (που διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών σε συνεργασία με την ΕΡΤ), στο οποίο συμμετείχαν 380 ταινίες από σχολεία της Ελλάδας και της Ομογένειας! 
       Η ταινία του 7ο Γ.Ε.Λ. Ν. Σμύρνης, “Πλανήτης Σχολείο”, διαδραματίζεται στο χώρο ενός Λυκείου. Είναι σπονδυλωτή, αποτελείται από 10 σκηνές που δεν έχουν μεταξύ τους χρονική συνέχεια. Αναφέρεται σε παγιωμένες καταστάσεις, σε αποδεκτές συμβάσεις και κανόνες του σχολείου (π.χ. ο αυστηρός καθηγητής, οι μικρές και ακατάλληλες αίθουσες, η τιμωρία, το φλερτ, ο εκφοβισμός, ο φόρτος διαβάσματος, κ.ά.).
      Οι ταινίες θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα http://www.i-create.gr της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΡΤ, ενώ θα παρουσιαστούν και στο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας το ερχόμενο φθινόπωρο.
      Για φωτογραφίες και απόσπασμα από την ταινία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του 7ο Γ.Ε.Λ. Ν. Σμύρνης  http://7lyk-n-smyrn.att.sch.gr
Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης υποστηρίζει κάθε προσπάθεια των παιδιών των σχολείων της περιοχής μας
http://www.youtube.com/watch?v=VQ83wL86kbI

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.