“Mαλάκες θα πάρω τηλέφωνο τον βουλευτή”




(kourdistoportocali.com)

Τα σπάνε τα“Παραπολιτικά” που κυκλοφορούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία συνελήφθη γιατί πέρασε με κόκκινο τα πήρε στο κρανίο με την συμπεριφορά των αστυνομικών και άρχισε να φωνάζει:

-Mαλάκες θα πάρω τηλέφωνο τον βουλευτή!

Ποιον βουλευτή εννοούσε το κορίτσι μας; Γιατί ο εν λόγω βουλευτής δεν παρενέβη αμέσως, ως τσοκολάτας Καρνέισον, να σώσει το κορίτσι από τον όλεθρο της αστυνομικής βίας;

Πως είναι δυνατόν οι αστυνομικοί να συμπεριφέρονται με ένα τόσο ποταπό τρόπο στο κορίτσι που είναι φίλη του βουλευτή; Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;
Ιδού στο μεταξύ πως περιέγραψε το κορίτσι την περιπέτειά της-που αλλού;-στο εγκεφαλικό Star.
Το μοντέλο, μιλώντας για την περιπέτεια της, παραδέχθηκε πως όντως πέρασε με κόκκινο, αλλά στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της συμπεριφέρθηκαν απαίσια:

«Όλο αυτό από την αρχή είναι ένα ψέμα. Δεν βρισκόμουν καν στην παραλιακή αλλά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, δεν παραβίασα δυο κόκκινα, και δεν είμαι τρελή για να τα περνάω έτσι και να σκοτώσω κανέναν άνθρωπο, και πάνω απ΄όλα να διακινδυνεύσω τη δική μου ζωή».

0301_DIMITRA_ALEXANDRAKI_27122012.jpg

Όπως εξήγησε, ναι μεν παραβίασε το κόκκινο, αλλά αφού πρώτα βεβαιώθηκε πως ο δρόμος είναι άδειος, και πως δεν έρχεται κανένας, και αφού σταμάτησε για να ελέγξει:

«Παραβίασα ένα κόκκινο, αλλά κοίταξα, σταμάτησα και έφυγα μετά. Ήρθαν τρία περιπολικά από πίσω μου, δυο ασφαλίτικα, 3-4 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, κατεβαίνω κάτω, τους λέω “συγγνώμη βιαζόμουν να πάω σπίτι”, και άρχισαν να με ειρωνεύονται, να μου λένε για τις φωτογραφίσεις μου, για την τηλεόραση, και για χίλια δυο πράγματα που δεν τους αφορούνε, με χαρακτήρισαν “μπεκρού”, και τους λέω “πολύ ωραία. Αν είμαι μπεκρού, θα τα πούμε αύριο στην υπηρεσία, όπου θα κάνω και την αναφορά μου”. Κάποια στιγμή, ήρθε ένας που δεν φορούσε καν στολή, και με βούτηξε από το χέρι, και θα περάσω από ιατροδικαστή. Χριστέ μου… Δυο μέρες δεν έχω κοιμηθεί καθόλου!»

1768_DIMITRA_ALEKSANDRAKI_24112012.jpg
Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη συμπεριφορά των αστυνομικών, είπε:

«Είναι δυνατόν να με τραβάνε με χειροπέδες; Τι είμαι; Ναι πέρασα με ένα κόκκινο σηματοδότη, ναι ζήτησα να πληρώσω το πρόστιμο μου, έπρεπε να με σέρνουνε με χειροπέδες και να με έχουνε δεμένη στο πίσω κάθισμα λες και έκανα το ριφιφί του αιώνα; Έχουνε σχηματίσει μια δικογραφία εις βάρος μου, που λέει τ΄απίστευτα μέσα!»

Μάλιστα όπως λέει, οι αστυνομικοί «γύρισαν και μου είπαν τι θα πιστέψουν. Εσάς τις δυο ή εμάς τους δέκα; όλα ψέματα είναι! Η μόνη αλήθεια είναι ότι πέρασα έναν κόκκινο σηματοδότη».

H άλλη άποψη:

«Είμαι μοντέλο, κάνω φωτογραφίσεις. Θα δείτε τι θα πάθετε… Γιατί δουλεύω με το σώμα μου» επαναλάμβανε στους αστυνομικούς που σταμάτησαν το… μικρού κυβισμού αυτοκίνητό της στις 8 Φεβρουαρίου, μετά από παραβάσεις του ΚΟΚ, το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Θέση την οποία υποστήριξε και στην ακροαματική διαδικασία, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Παραπολιτικά”, όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό της και ζήτησαν ευγενικά το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας, εκείνη απάντησε: «Και πού θες να ξέρω εγώ που είναι η άδεια; Έχω πέντε αυτοκίνητα. Τελειώνετε γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι βραδιάτικα με μπάτσους».

Μάλιστα μόλις είδε ότι τα πρόστιμα που της βεβαιώνονται είναι ύψους 2.200 ευρώ, έγινε πραγματικά έξαλλη, ενώ αρνήθηκε αρχικά να παραλάβει την κλήση του αλκοτέστ.

Επιδεικτικά μάλιστα, μόλις παραλαμβάνει τελικά τις κλήσεις σπάει το στυλό με το οποίο έχει υπογράψει τις παραβάσεις και το πετάει στο δρόμο. Οι αστυνομικοί ενημερώνουν το μοντέλο ότι συλλαμβάνεται και αυτή επιβιβαζόμενη στη θέση του οδηγού επιχειρεί να απομακρυνθεί δηλώνοντάς τους: «Εγώ δεν πάω πουθενά. Θα πάρω τώρα τηλέφωνο βουλευτή. Οι προηγούμενοι που με σταμάτησαν με παρακάλαγαν να μην το συνεχίσω. Θες να έχεις τα ίδια;» Την επομένη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και παραπέμφθηκε σε δίκη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.