Tα κορίτσια του Πρωτέα Βούλας ένωσαν Πανά και Κωνσταντέλλο (video)




Πανάς και Κωνσταντέλλος ήρθαν δίπλα δίπλα στους πανηγυρισμούς για την άνοδο του Πρωτέα στην Α1 κατηγορία στο μπάσκετ γυναικών.

Στο κατάμεστο γήπεδο του Πρωτέα ο αγώνας άρχισε νευρικά για τις δύο ομάδες και το πρώτο ημίχρονο ήταν στον πόντο. Το α΄ μέρος ήταν αμφίρροπο (33-32) αλλά στο β΄ οι γηπεδούχες έκαναν στην κυριολεξία ότι ήθελαν.

Η ομάδα του Πρωτέα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε φωτιά με τις Δασκαλοπούλου και Μαγαλιού να σκοράρουν τους 20 από τους 22 πόντους του τρίτου δεκαλέπτου ενώ η άμυνα περιόρισε τον Ιπποκράτη σε 6 πόντους στο τρίτο και 10 στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Η ομάδα του προπονητή κ. Δάγλα απέδειξε ότι δεν είναι τυχαία πρώτη και αήττητη και κέρδισε δίκαια τον αγώνα, και επάξια το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Τα κορίτσια του Πρωτέα Βούλας αν νικήσουν στις 7 Απριλίου εκτός της ΦΕΑ θα ολοκληρώσουν αήττητες την σεζόν.

Εύκολη νίκη πέτυχε ο πρωτοπόρος Πρωτέας επί του δεύτερου Ιπποκράτη στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Α2 γυναικών. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στη Βούλα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 76-48 πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, να κατακτούν τον τίτλο στον Νότιο Όμιλο και να ανεβαίνουν στην Α1!
Πρωτέας Βούλας – Ιπποκράτης Κω 76-48
Διαιτητές: Κάλφα – Μαμασούκα.
Tα δεκάλεπτα: 19-18, 33-32, 59-38, 76-48.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Δάγλας): Δασκαλοπούλου 22(2), Κύρου 1, Μαγαλιού 22(3), Μπαρμπερίδου 2, Παυλοπούλου 4, Φασούλα 6, Κίτσιου, Νικολοπούλου 7, Στυλιαρά, Μελά, Βλάχου 10, Τετενέ 2.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Κανενόπουλος-Δανελλάκη): Χελιώτη 8, Τελίδου 15(1), Μπαλάσα, Πατμίου, Γούναρη 4, Σβύνου 1, Σαράγια 11(1), Δρεττάκη 1, Κουφογιάννη 8.
http://www.youtube.com/watch?v=u-JNMMf0jhg

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.