“Στηρίξτε τα καταστήματα της Γλυφάδας”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Αγορά της Γλυφάδας διαθέτει δεκάδες βιβλιοπωλεία, που αγωνίζονται να επιβιώσουν στις σημερινές πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα το γνωστό Βιβλιοπωλείο «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ» έκλεισε το υποκατάστημα του στη Γλυφάδα (Παπανδρέου 13) με αποτέλεσμα να χαθούν άλλες 2 θέσεις εργασίας για τους Γλυφαδιώτες.

Είναι πραγματικά ανεξήγητη η επιμονή του Δήμου Γλυφάδας να παραχωρεί χώρο στην κεντρική πλατεία της πόλης, σε Βιβλιοπωλεία από την Αθήνα και Πειραιά για «Εκθέσεις Βιβλίων» μίας και μόνο επιχείρησης!! Να θυμίσουμε ότι, τα Χριστούγεννα πάλι παραχωρήθηκε χώρος σε βιβλιοπωλείο από την Αθήνα, με την δικαιολογία ότι θα έχει Χριστουγεννιάτικα και Παιδικά Βιβλία πράγμα που αποδείχθηκε αναληθές μετά την καταγγελία του Δημοτικού Σύμβουλου κ. Στέλιου Θεοδοσόπουλου ο οποίος απέδειξε (φωτογραφίες και αγορά βιβλίων) ότι στο κιόσκι πωλούνται και βιβλία όπως «ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» και «GUDERIAN ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΣΕΡ».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας παρακαλεί και καλεί τους Δημοτικούς Συμβούλους να καταψηφίσουν, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Μαρτίου 2013, το αίτημα:

Από βιβλιοπωλείο του Πειραιά, Σωτήρος Διός 74, για παραχώρηση χώρου στην κεντρική πλατεία Βάσως Κατράκη, για έκθεση βιβλίου.

Στηρίξτε τα καταστήματα της Γλυφάδας, στηρίξτε τις θέσεις εργασίας των Γλυφαδιωτών, η αγορά μας έχει χάσει ήδη το 60% της δύναμης της τα τελευταία 3 χρόνια.

Με εκτίμηση

Άννα Καυκά, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας

Πάνος Μιχαλόπουλος, Γενικός Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας

Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας, τηλ 2108947108, Μ.Μπότσαρη 7, Γλυφάδα, [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.