Ρωγμές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού




Δελτίο τύπου:

Άμεσα δραστηριοποιήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου κ. Γιάννης Κωνσταντάτος για τον έλεγχο της προέλευσης των ρωγμών που παρουσιάσθηκαν σε διάφορα σημεία του κτιρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού, που βρίσκεται δίπλα στο σταθμό του Μετρό.

Ο επικεφαλής της παράταξης, μετά από επικοινωνία του με την διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, εξασφάλισε την άμεση αποστολή στο σχολείο πολυμελούς κλιμακίου εξειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας που έλεγξαν επισταμένως όλες τις ρωγμές του. Το αποτέλεσμα του διενεργηθέντος ελέγχου, για το οποίο ενημερώθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και ο Δ/ντής του Σχολείου, έδειξε ότι το πρόβλημα που παρουσιάσθηκε δεν οφείλεται σε εργασίες της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ με τους τεχνικούς της να προτείνουν και τρόπους για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την διοίκηση και τους τεχνικούς της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας, που θα έπρεπε κανονικά να είχε γίνει από την, δυστυχώς, απούσα και αδρανή δημοτική αρχή.

Καλούμε τον δήμαρχο κ. Χρ. Κορτζίδη να υλοποιήσει άμεσα τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Παιδείας για το θέμα αυτό απέναντι στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού.

Θεωρούμε ανεπίτρεπτη κάθε ολιγωρία στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα και υγεία των μαθητών και των διδασκόντων όλων των σχολείων του δήμου μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.