Όλοι μαζί γιορτάσαμε τα Κούλουμα στη Γλυφάδα (photos)

Συγγραφέας
21 Μαρτίου, 2013
1 λεπτό διάβασμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Πράξη έκαναν το κάλεσμα του Δήμου Γλυφάδας «Όλοι μαζί γιορτάζουμε τα Κούλουμα» με την ανταπόκριση τους οι εκατοντάδες Γλυφαδιώτες που συγκεντρώθηκαν στην θέση Πατητήρι την Καθαρά Δευτέρα παρά τον άστατο καιρό.

Πέταξαν χαρταετό απόλαυσαν το γιορτινό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, γεύτηκαν την παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα, ελιές, χαλβά αλλά και άφθονο κρασί. Το γλέντι ξεκίνησε στις 11.30 π.μ. στο τέρμα της οδού Κων/νου Αθανάτου – θέση Πατητήρι και τελείωσε αργά το απόγευμα.

Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου που συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιδήμαρχος Πόλης & τομεάρχης πολιτισμού του Κ.Α.Π.ΠΑ Νατάσσα Αργυροπούλου.

Φώτο 1: O Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης «επιθεωρεί» τη φασολάδα

Φώτο 2: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Παύλος

Φώτο 3: Διακρίνονται – (Αριστερά) η Αντιδήμαρχος Πόλης Νατάσσα Αργυροπούλου & (δεξιά) ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης

Φώτο 4,5,6,7,8: Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

foto 2

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Παύλος

foto 3foto 4foto 5foto 6foto 7foto 8foto 9

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας