Ο αεικίνητος μητροπολίτης Παύλος
(Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως)

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Α΄ Στάση της Ακολουθίας των Χαιρετισμών :
α) στις 7.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ελληνικού και

β) στις 9.00 μ.μ. στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος-Αγίου Νεκταρίου Τερψιθέας Γλυφάδας.


Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 24 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση των ιερών εικόνων εντός του Ιερού Ναού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6.30 μ.μ. τελέσθηκε πανηγυρικά ο Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καραπάνου Γλυφάδας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, με την παρουσία όλων των Κληρικών και πλήθους κόσμου από το ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως.


Μετά το τέλος του Εσπερινού, κλήρος και λαός έλαβε τον ευλογημένο άρτο από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου.


Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Παναγίας μας και της Εθνικής μας Εορτής, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στη Δοξολογία του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.


Την ίδια ημέρα στις 11.00 π.μ. ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Ηρώο του Δημοτικού Διαμερίσματος Βούλας, του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση των πεσόντων κατά την επανάσταση του 1821.


Στη συνέχεια παρακολούθησε από την εξέδρα των επισήμων την μαθητική παρέλαση της πόλης.

 

Την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 10.30 π.μ. ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη, στη τελετή ορκωμοσίας και παράδοσης-παραλαβής του νέου διοικητού της Σχολής.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 10.30 π.μ. ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη, στη τελετή ορκωμοσίας και παράδοσης-παραλαβής του νέου διοικητού της Σχολής.

 


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.