Νέα Σμύρνη – μάστιγα η κλοπές βενζίνης από τα ρεζερβουάρ
Σε καθημερινό φαινόμενο έχει εξελιχθεί η κλοπή βενζίνης, από ρεζερβουάρ οχημάτων λόγω της τιμής της, που βρίσκεται στα ύψη εν μέσω κρίσης. Οι κλοπές αυτές πραγματοποιούνται και στη Νέα Σμύρνη! Όπως ενημερωθήκαμε, οι δράστες χρησιμοποιούν ειδικές τρόμπες και μετά με ένα απλό λάστιχο αφαιρούν τα καύσιμα. Αναγνώστης μας απέστειλε e-mail, σχετικά με κλοπή βενζίνης από ρεζερβουάρ αυτοκινήτου:
Καλημέρα,
Στέλνω το e-mail για ενημέρωση των αναγνωστών σας. Το Σάββατο (09/03) άγνωστος έκλεψε βενζίνη από το αυτοκίνητό μου, που το είχα παρκαρισμένο στην οδό Αρκαδιουπόλεως, λίγα μέτρα από το σπίτι μου.
Έχω ακούσει και για άλλα παρόμοια περιστατικά στην περιοχή μας. Έχουμε ενημερλωσει την αστυνομία και μας είπαν ότι συμβαίνει καθημερινά και είναι σπείρα σε όλη τη χώρα.
Ενημερώνω προκειμένου όσοι έχουν τη δυνατότητα να κλειδώνουν τα ρεζερβουαρ τους.
Ευχαριστώ πολύ.

(neasmyrnilive.gr)

Ακολουθεί ρεπορτάζ από το newit.gr

Τις νύχτες με μία ειδική τρόμπα κλέβουν τα καύσιμα από σταθμευμένα Ι.Χ. και επαγγελματικά οχήματα

Ακόμα και οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να θωρακίσουν τα αυτοκίνητα που βγαίνουν στην αγορά
Πώς θα μπορέσετε να θωρακίσετε το αυτοκίνητό σας
Αποκαλυπτικό βίντεο με τον τρόπο που οι δράστες κλέβουν τα καύσιμα

Τα τελευταία δύο χρόνια που η Ελλάδα ακροβατεί ανάμεσα στην χρεοκοπία και την πλήρη εξαθλίωση των πολιτών της, η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και πλέον πολλοί είναι εκείνοι που σκέφτονται κάθε τρόπο ακόμα και την κλοπή για να επιβιώσουν.

Μέσα σε τόσο δύσκολες ώρες, κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν άλλη μία πατέντα για να βγάζουν χρήματα με τις κλοπές καυσίμων από Ι.Χ. αυτοκίνητα, αλλά και φορτηγά. Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες οδηγών, οι οποίοι καθημερινά βλέπουν τα ρεζερβουάρ των σταθμευμένων αυτοκινήτων τους άδεια, καθώς τις νύχτες οι δράστες ανοίγουν τα ρεζερβουάρ και με λάστιχο αδειάζουν τα καύσιμα.

Εξαιτίας των διαστάσεων που έχει πάρει διεθνώς το πρόβλημα της κλοπής καυσίμων, οι αυτοκινητοβιομηχανίες εφοδιάζουν τα καινούργια μοντέλα με ρεζερβουάρ ασφαλείας, για να μην μπορεί να μπει λάστιχο στο εσωτερικό τους.

Ωστόσο συχνά οι κλέφτες κόβουν τα σωληνάκια ροής για να τα αδειάσουν. Ακριβώς αυτό έκαναν και στον Κ. Δημήτρη Αναγνωστόπουλο ιδιοκτήτη επαγγελματικού οχήματος που όχι μία αλλά τρεις φόρες τον έκλεψαν με τον συγκεκριμένο τρόπο και έτσι αναγκάστηκε με έναν φίλο του να εφεύρουν μια πατέντα ώστε να προστατευθεί το σωληνάκι ροής της βενζίνης.

Ο κ.Αναγνωστόπουλος περιγράφει στον ρεπόρτερ του NewsIt Λευτέρη Σουχάιμπ την δραματική εμπειρία του πως τον έκλεψαν κάτω από το σπίτι του ακριβώς τρεις φόρες και δείχνει στον φακό του Newsit μια λύση για για να προστατεύσει κάποιος το όχημα του από τους επίδοξους ληστές.

Δείτε τον τρόπο που ο κ. Λάμπρος Κόντος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτου έφτιαξε την πατέντα πάνω στο φορτηγό όχημα για να αποτρέψει τους ληστές και μάλιστα με χαμηλό κόστος!

Ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει πως όλο και συχνότερα τώρα τελευταία τον επισκέπτονται πελάτες για να τους τοποθέτηση το καπάκι ασφαλείας που κατασκεύασε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.