“Μικρότερο κακό είναι η αγραμματοσύνη, παρά η κακή και χωρίς μέθοδο εκπαίδευση”
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
Αγαπητοι γονείς:
Δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι από την προτροπή του Υπουργείου προς τους Συλλόγους Γονέων να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση Σχολικών μονάδων με ενιαίο αναμορφωμένο (παραμορφωμένο) πρόγραμμα.
Είμαστε σίγουροι ότι οι κονδυλοφόροι των “φωτισμένων” ετοιμάζονται για την επέκταση της απόφασης αυτής, από τα Δημοτικά, σε όλα τα σχολεία.
Φαίνεται πως στην αποικία του χρέους, τα κοινωνικά αγαθά αποτελούν… πληγές του Φαραώ …!!!
Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί, αν νομίζουν ότι θα κάνουν τους Γονείς ηθικούς αυτουργούς στην διάλυση των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών και του Δημόσιου χαρακτήρα του σχολείου βρίσκονται σε μεγάλη πλάνη ή σε πλήρη σύγχυση.
Η λογική του χάους που θα δημιουργηθεί, βάζοντας τον έναν να αξιολογεί τον άλλον, δεν εξυπηρετεί την παιδεία, εξυπηρετεί τα σκοτεινά σχέδια της εξαθλίωσης του Δημόσιου Σχολείου
Μην υποτιμάτε άλλο την νοημοσύνη μας, όχι τουλάχιστον εσείς, που για την αξιολόγηση σας, αρκεί μια ματιά… στον καθρέφτη….
Δεν θα σας κάνουμε το χατίρι να γίνουμε συνένοχοι με εσάς .

Όχι μόνο γιατί οι γονείς εντίμως και ευθαρσώς δηλώνουν ότι δεν παρεμβαίνουν στο έργο των εκπαιδευτικών και τον παιδαγωγικό χαρακτήρα του Σχολείου , αλλά γιατί πια δεν μπορείτε πια να πείσετε κανέναν, ούτε για την πρόθεση, ούτε για τους υποτιθέμενους στόχους σας.
Από εμάς, θα λάβετε για μια ακόμα φορά, την απάντηση που πρέπει και που σας αξίζει:

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΤΑΣΗ

«Μικρότερο κακό είναι η αγραμματοσύνη, παρά η κακή και χωρίς μέθοδο εκπαίδευση. Είναι βέβαιο πως ανάμεσα στους αγράμματους ευκολότερα βρίσκει κανείς άνθρωπο ενάρετο, παρά ανάμεσα σ’ εκείνους που εκπαιδεύτηκαν χωρίς σωστή μέθοδο.» Αδαμάντιος Κοραής

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                       Η Γραμματέας

Μιχάλης Τασούλας                           Νίκη Ψύλλα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.