Mια βραδιά στη ΓΑΙΑ




ΓΑΙΑ 014Όλα ήταν από νωρίς τακτοποιημένα, τα ηχητικά, το στήσιμο  των οργάνων, το ραδιόφωνο των imaginistes και το καφεποτείο ΓΑΙΑ άψογα προετοιμασμένο να δεχθεί τους φίλους του.

Η καλή διάθεση και το κέφι ήρθαν με τις πρώτες νότες από τα παιδιά των Paris (playin’ and singin’ ) Blues Band, όταν λίγο πριν τις 10 έπιασαν στα χέρια τους τα όργανα.

Εξαιρετικά επιλεγμένο ρεπερτόριο από blues μελωδίες, όπου κυριάρχησαν οι Jazz αυτοσχεδιασμοί, τα πονεσιάρικα σόλα και οι εκφραστικότατες ερμηνείες. Δεν άργησε να επέλθει και η χημική αντίδραση με τους θαμώνες που είχαν εν τω μεταξύ, γεμίσει το μαγαζί ,που μας οδήγησε  σε μια ιδιαίτερα ποιοτική, ζεστή και γεμάτη συναίσθημα, βραδιά.

ΓΑΙΑ 022

Αναφέρουμε για μια ακόμη φορά τους υπέροχους μουσικούς που αποτελούν το συγκρότημα, Πάρη Γκαγκαστάθη (πλήκτρα -φωνή), Νίκο Τσιμπούκη (ηλεκτρική κιθάρα-φωνή), Βασίλη Σαλπίκη (Σαξόφωνο) και φυσικά τον εκτάκτως εμφανισθέντα Ηρακλή Κοντό που τζαμάρισε με το συγκρότημα καταπλήσοντας με την μεγάλη δεξιοτεχνία του στην φυσαρμόνικα.

ΓΑΙΑ 023Οι imaginistes ευχαριστούν όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους,την εκδήλωση,   για τα καλά τους λόγια, καθώς επίσης  την οικογένεια (κυριολεκτούμε) της  ΓΑΙΑΣ για την εξαιρετική συνεργασία και την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Η υπόσχεση, που είναι και επιθυμία όλων, είναι να επαλάβουμε σε τακτά διαστήματα βραδιές ανάλογες  με την χθεσινή.

 ΓΑΙΑ 028ΓΑΙΑ 007ΓΑΙΑ 002

ΓΑΙΑ 013ΓΑΙΑ 015ΓΑΙΑ 010

 (imaginistes.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.