Με ανοιξιάτικες ορέξεις η Θύελλα νίκησε με 2-0 τους Αγίους Αναργύρους




Της Σοφίας Τσιρώνη (imaginistes.com)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε το δεξί μπήκε η άνοιξη στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου έπειτα τη νίκη με 2-0 απέναντι στους Αγίους Αναργύρους, για την 23ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ.

Παρόλο το χλιαρό ξεκίνημα στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου και απ΄τις δύο ομάδες η Θύελλα ήταν αυτή που πέτυχε πρώτη το γκολ. Ο Γιάννης Ραζακιάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των Αγίων και με μια έξυπνη κεφαλιά, στο 36’, έκανε το 1-0 ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει με τον Κωνσταντίνου, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο τερματοφύλακας των αντιπάλων δεν πρόλαβε να αντιδράσει με τον νεαρό επιθετικό να γράφει και το τελικό σκορ 2-0, με την Θύελλα να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο δεύτερο ημίχρονο, οι  γηπεδούχοι δημιούργησαν ένα απροσπέλαστο τείχος στην άμυνα, κάτι που έκανε δύσκολη την αποστολή των φιλοξενούμενων που προσπαθούσαν να μειώσουν το κατά τους αποτέλεσμα. Στο 53’ ο Χυτήρης παραχώρησε τη θέση του στον Θεοδώρου ενώ στο 80’ ο Λάλας πήρε τη θέση του  πρώτου σκόρερ, Ραζακιά που βγήκε χειροκροτούμενος από τους οπαδούς της Θύελλας. Μετά το 70’ οι μονομαχίες στο κέντρο βρήκαν κερδισμένους τους κυανόλευκους ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Πλεξίδας έκανε το σουτ στην εστία των γηπεδούχων αλλά εκεί βρέθηκε ο Κοκότης να τη στείλει άουτ. Στο 73’ ο Σαράντης, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες χωρίς όμως αυτό να αλλάξει κάτι στη ροή του παιχνιδιού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ Θύελλα Αγίου Δημητρίου, μετά και τη νίκη της απέναντι στους Αγίους Αναργύρους, μπορεί να αντικρίζει το μέλλον της με αισιοδοξία για την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Τασιόπουλου, έπαιξε ομαδικά, έδειξε πάθος και η συνέχεια έπεται το ίδιο πετυχημένη. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου, την βοήθησαν να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση και πλέον όλα είναι στο χέρι, ή μάλλον στο πόδι, της Θύελλας. Επόμενος σταθμός, η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Ζωγράφου, που βρίσκεται στη  τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με την ψυχολογία στα ύψη η Θύελλα καλείται να αποδείξει πως η Άνοιξη της πάει…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑποτελέσματα (23ης αγ): Ελπίδα Αγίων Αναργύρων- Αστέρας Ζωγράφου 2-1, Αστέρας 2004- Χαραυγιακός 3-0, Ηλιούπολη- Σούρμενα 3-0, Αγία Ελεούσα- Μελίσσια 0-1, Ολυμπιακός Λιοσίων- Αγία Παρασκευή 2-2, Παλαιό Φάληρο- Ηράκλειο 1-2, Φωστήρας Ηλιούπολης- Γαλάτσι 3-0, Θύελλα Αγίου Δημητρίου- Άγιοι Ανάργυροι 2-0.

Βαθμολογία: Αγία Παρασκευή 49, Ηλιούπολη 45, Χαραυγιακός 45, Ηράκλειο 42, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 35, Αστέρας 2004 32, Άγιοι Ανάργυροι 32, Σούρμενα 31, Μελίσσια 30, Φωστήρας Ηλιούπολης 29, Ολυμπιακός Λιοσίων 25, Παλαιό Φάληρο 24, Θύελλα Αγίου Δημητρίου 23, Αγία Ελεούσα 22, ΠΑΣ Γαλάτσι 21, Αστέρας Ζωγράφου 17.

Επόμενη αγωνιστική: Αστέρας Ζωγράφου- Θύελλα Αγίου Δημητρίου, Ηράκλειο- Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Χαραυγιακός- Παλαιό Φάληρο, ΠΑΣ Γαλάτσι- Αστέρας 2004, Άγιοι Ανάργυροι- Ηλιούπολη, Σούρμενα- Αγία Ελεούσα, Μελίσσια- Ολυμπιακός Λιοσίων, Αγία Παρασκευή- Φωστήρας Ηλιούπολης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.