Η κοπή της πίτας των Χειμερινών Κολυμβητών Ελληνικού – Αργυρούπολης




Ήταν μια μέρα αλλιώτικη από τις άλλες. Την Κυριακή 19/1/2012 από το πρωί όλα τα μελή του Αθλητικού Συλλόγου Χειμερινών κολυμβητών “ ΝΗΡΕΑΣ” βρέθηκαν στην μαγευτική ακτή του Αγίου Κοσμά, ξέχασαν τα προβλήματα τους, ήρθαν όπως κάθε χρόνο για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ακόμα συμμετείχαν και αρκετοί φίλοι του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κος Χρήστος Κορτζιδης, ο Αντιδήμαρχος κος Τάκης Κοροβέσης, ενώ την αντιπολίτευση εκπροσώπησαν ο κος Γιάννης Παγούδης και ο κος Γιώργος Κοσικίδης.

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο ήταν η παρουσία του Πρόεδρου του συλλόγου “ΜΠΑΤΗ” χειμερινών κολυμβητών Π. Φαλήρου κος Ζώης Λάκης, ο Πρόεδρος της Λούτσας, εκπρόσωποι των συλλόγων χειμερινών κολυμβητών του Αλίμου, του Λαγονησίου, ο κος Λαμπράκης και άλλοι επίσημοι.
Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τούς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον πρόεδρο του συλλόγου κο Μαρκάκη Δημήτρη, ο οποίος ανέφερε τα επιτεύγματα και τις δραστηριότητες του συλλόγου. Στην συνέχεια μίλησε ο γραμματέας του συλλόγου ο κος Χόρτης Γιάννης ο οποίος αναφέρθηκε στα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Ελληνικού -Αργυρούπολη κος Κορτζιδης, ο οποίος συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για τις προσπάθειες που κάνουν και υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά τους πραγματικά.

Ακόμα μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου “Μπατη” κος Ζώης Λάκης και υποσχέθηκε ότι στο χώρο αυτό θα διεξαχθεί το Ά Τουρνουά Πρωταθλήματος Ρακέτας για το 2013. Επίσης μίλησαν και οι εκπρόσωποι των άλλων συλλόγων με κολακευτικά λόγια.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο αφανής εργάτης και μέλος Γεώργιος Χειλαδάκης ο οποίος έκανε προσφορά την πίτα του συλλόγου.
Στην συνέχεια κόπηκε η παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα και το πρώτο κομμάτι έπεσε στη θάλασσα για το καλό της χρονιάς μαζί με τους χειμερινούς κολυμβητές. Η γιορτή συνεχίστηκε με πολύ χορό, καλό φαγητό και πολύ πιοτό, δείχνοντας πως διασκεδάζουν οι χειμερινοί τις κρύες μέρες στην θάλασσα.

Την παράσταση έκλεψε η επίδειξη επίλεκτων ρακετιστών προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο θέαμα. Η εκδήλωση έκλεισε όμορφα αργά το βράδυ.
Τέτοιες στιγμές είναι μοναδικές. Θερμά συγχαρητήρια στο συμβούλιο που κάνει τέτοιες προσπάθειες για να διατηρηθεί ο σύλλογος ψηλά.

Τελειώνοντας ο Πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου των χειμερινών κολυμβητών ευχαριστεί τον δήμαρχο για την μέχρι τώρα συμπαράσταση και προσφορά του. “Σε ό,τι του έχουμε ζητήσει είναι θετικός. Μας παραχώρησε χώρο, στέγαστρο για τις ανάγκες του συλλόγου, νερό, καθαριότητα, τουαλέτες, αποδυτήρια κλπ. Ευχαριστουμε Δήμαρχε!”

Ο σύλλογος μας είναι νόμιμος, αυτόνομος, χωρίς πολιτικό χρώμα, χωρίς καμία οικονομική υποστήριξη από κανένα φορέα, παρά μόνο από τα μέλη του συλλόγου που την αποτελούν. Έχει σκοπό να αθλούνται όλα τα μέλη κάνοντας μπάνιο, παίζοντας ρακέτες και beach volley, καθαρίζοντας την παραλία κλπ.

Τα μέλη του συλλόγου αυξάνονται καθημερινά. Μπράβο στον αθλητικό σύλλογο χειμερινών κολυμβητών “Νηρέα” για τις καθημερινές του δραστηριότητες.

Ευχόμαστε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε και να μεγαλώσουμε τον σύλλογο μας.

“ΝΗΡΕΑΣ”
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Μαρκάκης Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Τούλιος Αθανάσιος
Ταμίας: Μαυράκης Μάρκος
Γεν. Γραμματέας: Χόρτης Γιάννης
Μέλη: Χειλαδάκης Γεώργιος
Μπούρας Νίκος
Κεραμίδας Αλέκος

 

(epikoinonia-arg.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.