Δύο νίκες , μία ήττα και μία ισοπαλία για τις ομάδες της Ηλιούπολης




Δύο νίκες , μία ήττα και μία ισοπαλία για τις ομάδες της πόλης μας ο απολογισμός. Στους 4 βαθμού η διαφορά του Γ.Σ.Η. και του Χαραυγιακού (ισοβαθμούν πλέον στην 2η θέση με 45 βαθμούς) από την Αγία Παρασκευή(1η θέση με 49).

Α όμιλος

Νίκη για τον Ήλιο εντός έδρας απέναντι στα Σούρμενα και σκορ 3-0. Σκόρερ Γεμιστός στο 57, Μάκος (και δοκάρι στο 71) στο 63 και Τριφέρης στο 77. Στους 45 βαθμούς ο Ήλιος σε 23 αγώνες στην 2η θέση. Την επόμενη αγωνιστική ο Γ.Σ.Η. θα αντιμετωπίσει στους Αγίους Αναργύρους την τοπική ομάδα.

Την βαριά ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο Χαραγιακός εκτός έδρας από τον Αστέρα 2004. Στους 45 βαθμούς ο Χαραυγιακός στην 3η θέση σε 23 αγώνες και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει το Παλαιό Φάληρο εντός έδρας.

Νίκη για τον Φωστήρα απέναντι στον ΠΑΣ Γαλάτσι με σκορ 3-0. Σκόρερ Μπουφίδης στο 24, και Καρβούνης στο 40 και 88. Ο Φωστήρας στους 29 βαθμούς στην 10η θέση σε 23 αγώνες και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αγία Παρασκευή.
Σους 49στην 1η θέση παραμένει η Αγία Παρασκευή (Ελπίζουμε να καταφέρει να κόψει βαθμούς η βαθμό ο Φωστήρας ώστε Γ.Σ.Η και Χαραυγιακός να πλησιάσουν και άλλο την πρώτη θέση).

Β όμιλος

Την ήττα εκτός έδρας γνώρισε η Διάνα από το Χολαργό με σκορ 2-0. Στους 19 βαθμούς η Διάνα σε 23 αγώνες στην 14η θέση και 5 βαθμούς πίσω από την ζώνη του υποβιβασμού. Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στην Ηλιούπολη το Χαλάνδρι.

(ilioupolisonline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.