«Χαμαιτυπείο» … θύμιζε το Πολιτιστικό του Δήμου Αλίμου




(alimos.com)
Με μία άνευ προηγουμένου ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου κατήγγειλε την «απίστευτη και άκρως απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου του Νομικού Προσώπου “Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου”, κ. Δημήτριου Καρανικόλα, εις βάρος τακτικού υπαλλήλου.

Όπως έγινε γνωστό, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «άνευ λόγου αιτίας» ήρθε σε αντιπαράθεση με τον τακτικό διοικητικό υπάλληλο του Νομικού Προσώπου«επικαλούμενος διάφορες αβάσιμες αιτίες», φθάνοντας στο σημείο να εξαπολύσει σε βάρος του υπαλλήλου«απίστευτο υβρεολόγιο που θύμιζε χαμαιτυπείο».

Το επεισόδιο έγινε παρουσία του υπόλοιπου προσωπικού και μάλιστα ο Πρόεδρος ζήτησε την συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων για να «απομακρύνει βίαια» τον υπάλληλο.

Το επεισόδιο είναι φυσικά απαράδεκτο, είναι ευτυχώς πρωτόγνωρο στον Δήμο μας, έχει αναστατώσει τους εργαζομένους του Δήμου, αλλά και αρκετούς Δημοτικούς Συμβούλους και είναι βέβαιο ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας θα συζητηθεί εν εκτάσει.

Ο Σύλλογος των Εργαζομένων αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει στάση εργασίας τη Δευτέρα 11/3/2013 από τις 10:00 έως το περάς του ωραρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση.

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας με τίτλο «ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΩΣΤΑΜΠΑΡΗ» είχαν αποτυπωθεί οι επιφυλάξεις σχετικά με την τοποθέτηση της κ. Σ. Κωσταμπάρη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου που προφανώς συνδέονται με την παράγραφο (δ) της ανακοίνωσης του συλλόγου, όπου καταδικάζει την συμπεριφορά της κ. Σ. Κωσταμπάρη για τις συνεχείς επισκέψεις της στο χώρο του Νομικού Προσώπου «εκτός ωραρίου εργασίας του προσωπικού, εξετάζοντας τα καθολικά βιβλία τα οποία αφορούν την διαχείριση οικονομικών στοιχείων του Νομικού Προσώπου εν απουσία υπαλλήλων».


 Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου

Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.