ΑΝΩ ΚΑΤΩ στον …Πολιτιστικό Οργανισμό Αλίμου




(anokatostokalamaki.wordpress.com)

Τα όσα φέρονται ότι έγιναν στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων (5/3/13), δεν είναι μόνον πρωτοφανή και απαράδεκτα, αλλά αναδεικνύουν και το παρακμιακό παραταξιακό περιβάλλον μέσω του οποίου ασκείται η διοίκηση Ορφανού.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος κάνει λόγο για “απίστευτη και άκρως απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου του Θουκυδίδειου Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Δημήτρη Καρανικόλα, εις βάρος τακτικού υπαλλήλου”. Μάλιστα, αποδίδει στον Δ.Καρανικόλα ότι επιχείρησε βίαια, την απομάκρυνση του υπαλλήλου με τη “συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων”! Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι “ο πρόεδρος εξαπέλυσε εις βάρος του υπαλλήλου απίστευτο υβρεολόγιο που θύμιζε χαμαιτυπείο”!

Για το θέμα που δημιουργήθηκε ο Σύλλογος προκήρυξε για τη Δευτέρα 11/3, στάση εργασίας με πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση και χωρίς να διευκρινίζεται το πώς συνδέεται με τα παραπάνω, εγκαλείται η δημοτική σύμβουλος και μέλος της διοίκησης του Πολιτιστικού Οργανισμού Σοφία Κωσταμπάρη. Της καταλογίζεται, ” συνεχείς επισκέψεις στο χώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, εκτός ωραρίου εργασίας του προσωπικού, εξετάζοντας τα καθολικά βιβλία τα οποία αφορούν τη διαχείριση οικονομικών στοιχείων του Νομικού Προσώπου”. Προφανώς, επανέρχεται με άλλο τρόπο η ” ένσταση” που είχε διατυπώσει προ μηνός ο Αν. Κονδύλης για τη συμμετοχή της Σ. Κωσταμπάρη στον Πολιτιστικό Οργανισμό και οξύνεται η ενδοπαραταξιακή διαμάχη που εδώ και καιρό δοκιμάζει τη συνοχή της πλειοψηφίας.

Αν στα παραπάνω προστεθεί και η αναφορά εργαζόμενου-εργοδηγού ηλεκτρολόγου προς τον δήμαρχο, στην οποία επισημαίνεται ότι η πρόσφατη τοποθέτηση στο  Πολιτιστικό συμβασιούχου ηλεκτρολόγου με πρωτοβουλία των Κονδύλη- Καρανικόλα, αγνοώντας το αρμόδιο Τμήμα, συνιστά αυθαίρετη, αντικανονική και επικίνδυνη ενέργεια, το κλίμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο προβλέπεται καυτό!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.