Aιχμές Κωνσταντέλλου για ατιμωρισία και ανικανότητα και αναφορά στον Παπαγεωργόπουλο.Υπονoεί κάτι;




Δελτίο τύπου:

Την ελπίδα ότι έφτασε επιτέλους το τέλος της εποχής της ατιμωρησίας, μετά την καταδίκη του π. Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, εξέφρασε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις», Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 3 Μαρτίου, σε εκατοντάδες συμπολίτες του οι οποίοι με την αθρόα προσέλευση τους, ανέδειξαν την προοπτική και τη δυναμική του συναδυασμού εν’ όψει των δημοτικών εκλογών του Ιουνίου του 2014.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κατέθεσε μια εικόνα της σημερινής κατάστασης του Δήμου, για την οποία είπε χαρακτηριστικά: «Μέσα σε λίγα χρόνια, η πόλη μας παρουσιάζει μια εικόνα εγκατάλειψης την οποία προσπαθεί ο εκτελών σήμερα καθήκοντα Δημάρχου να καλύψει με κηπάρια λουλουδάκια και κολωνάκια στους δρόμους, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να κρύψει έτσι την ανικανότητα του να αντιμετωπίσει τα αληθινά προβλήματα της πόλης και των δημοτών της».

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή που προκύπτουν από την οικονομική κρίση της χώρας, αλλά και τη συννένωση των τριών πόλεων, αλλά θύμισε στο ακροατήριο ότι: «Τα ξέραμε όλα αυτά και προεκλογικά, όταν σας παρουσιάσαμε ένα πρόγραμμα λιτό και απέριττο και οι αντίπαλοι μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια. Ήταν η εποχή που εμείς λέγαμε με εκλογικό κόστος πικρές αλλά χρήσιμες αλήθειες και εκείνοι έλεγαν ότι έχουν λύσεις για όλους και για όλα. Το ψέμα όμως έχει πάντα κοντά ποδάρια λέει ο θυμόσοφος λαός μας».

Τέλος, στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντέλλος έδωσε το στίγμα των επόμενων εκλογών και δήλωσε σίγουρος για την τελική επικράτηση του συνδυασμού του, παρά το γεγονός ότι προέβλεψε μια άνιση και σκληρή μάχη.

Μετά την ομιλία του, ο κ. Κωνσταντέλλος έκοψε ένα κομμάτι της πίτας το οποίο το αφιέρωσε στην «όμορφη, μεγάλη, ενιαία πόλη μας» όπως είπε. Μετά τον κ. Κωνσταντέλλο, κομμάτι της πίτας έκοψαν όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, κ.κ. Δήμος Βαμβασάκης, Διονύσης Γεωργουλόπουλος, Γιάννης Δήμας, Νίκος Ζυγούρης και η Βερόνικα Αγαλιώτη η οποία είχε και την ευθύνη να συντονίσει την εκδήλωση. Ακολούθησαν οι εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων: Μάρα Βασιλάκου (Βούλα), Παναγιώτης Ασκούνης (Βάρη) και Άννα Λεντή (Βουλιαγμένη). Στη συνέχεια κομμάτι έκοψε ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θανάσης Μπούρας, ο π. Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Πέτρος Δούκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ . Κυριάκος Κικίλιας, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ και δημοτικός σύμβουλος, κ. Γιάννης Νιτερόπουλος, οι δημοτικού σύμβουλοι, κ.κ. Δημήτρης Δαβάκης, Παντελής Κασιδόκωστας και Παναγιώτης Σωτηρόπουλος και ο κ. Φαίδωνας Φιορεντζής, μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΠΠΑ και σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Βάρης.

Επίσης παρόντες στην εκδήλωση, εκτός από τους προαναφερόμενους, ήταν και οι: Θεωδορής Δεληγιώργης, Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Μάκη Βορίδη τον οποίο και εκπροσώπησε, ο κ. Αντώνης Φαμέλης, π. Δήμαρχος Βούλας, ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. Βούλας, Δημήτρης Ράπτης, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Βούλας, κ.κ. Νίκος Ψαλίδας, Γιώργος Σταμπέλος, Κώστας Ανδριόπουλος και Γιώργος Ρουμπέσης, ο κ. Νίκος Λεβετσοβίτης, Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κ. Βασίλης Βενέτης, πρ. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ο κ. Γιάννης Φαμέλης, μέλος του τοπικού συμβουλίου Βούλας, η κα. Άννα Αποστολοπούλου, μέλος του τοπικού συμβουλίου Βάρης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Βούλας, κ.κ. Γιάννης Κουρεμέτης και Τζούλια Γερακίου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βουλιαγμένης κ. Σωτήρης Ελευθερίου, ο κ. Σάκης Ιωαννίδης, π. Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, ο κ. Βασίλης Χαντζής, Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Βάρης, ο κ. Παναγιώτης Κουτσογιάννης, Πρόεδρος Β2 νομαρχιακής οργάνωσης ΟΝΝΕΔ, ο κ. Αντώνης Ζαγοριανός, Πρόεδρος της Τ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων, και η κα Κουτρούλη Έρρικα, υποψήφια βουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ.

Τους συλλόγους της πόλης εκπροσώπησαν οι: Γιάννης Πλουμίδης (Πρωτέας Βούλας), Νίκος Βάσης (Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Μηλαδέζας), Κωνσταντίνος Κριεζής (Πρόεδρος Συλλόγου Φιλαθλητικών 2004), Σταύρος Πλακαντωνάκης (Πρόεδρος Άρη Βούλας), Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος (Πρόεδρος Ναυτικούς Αθλητικού Ομίλου Βούλας), Βασίλης Λάναρης (Γραμμ. Συλλόγου Ιδιοκτ. Οικοπ. Εκτός σχεδίου Βάρης Γραμματέας Εξωραιστικού Άνω Βάρκιζας Λαθούριζας), Δημήτρης Περάκης (Πρόεδρος Ένωσης Γονέων ΒΒΒ), Εύα Μαραγκουδάκη (Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Β’ Γυμνάσιο Βούλας), Γεωργία Μαρίνου (Αντιπρόεδρος συλλόγου γονέων 1ου Δημοτικού Βούλας), Έφη Γαβριλάκη (Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Ευρυάλης Βούλας), Χρήστος Ριφιώτης (Πρόεδρος Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης), Δημήτρης Ηλιού (Πρόεδρος Εξωραιστικού Συλλόγου Δικηγορικών Βούλας), Σούλα Κοκολέτσου (Πρόεδρος Ομίλου για την UNESCO Νοτίων Προαστείων), Δημήτρης Ιωαννίδης (Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εξοχή Βούλας), Μιχάλης Ανδριόπουλος (Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Βούλας) και Γιάννης Παναγόπουλος, (Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης), ενώ χαιρετισμό έστειλε ο τ. Δήμαρχος Βούλας, κ. Γιώργος Μάντεσης.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.