“Θουκυδίδης ο Αλιμούσιος” κοπή πίτας με αιχμές!




Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του καφέ ACQUA EL SOLE ο δραστήριος Σύλλογος “Θουκυδίδης ο Αλιμούσιος” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του να συναντηθούν και να ανταλλάξουν σκέψεις, ανησυχίες και απόψεις.

 Παρόντες ο Δήμαρχος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης. Από την μειοψηφία παρόντες ο Νίκος Τσαμπαρλής, η Άννα Σρέτσκοβιτς και εκπρόσωποι του στρατευμένου Δημήτρη Κλαυδιανού.

Ο πρόεδρος κ. Μανιουδάκης στον χαιρετισμό του άσκησε κριτική στον Δήμαρχο διότι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πήραν πολλές υποσχέσεις από την Διοίκηση και σχεδόν τίποτα, έως απολύτως τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί. Ζήτησε περισσότερη ενημέρωση για τα φλέγοντα θέματα της περιοχής όπως το αεροδρόμιο και η κυκλοφοριακή μελέτη και άμεση παρέμβαση σε άλλα ζητήματα, όπως η καθαριότητα και τα πεζοδρόμια.
Ο Δήμαρχος επικαλέστηκε για άλλη μια φορά την γενικότερη οικονομική κατάσταση, ενώ είπε ότι τα πεζοδρόμια είναι ευθύνη των δημοτών και όσον αφορά στην ενημέρωση δεν του έχει ποτέ ζητηθεί. Απέφυγε να δεσμευτεί για το παραμικρό και έκλεισε με ευχές.
Ο Νίκος Τσαμπαρλής, αφού συνεχάρη τον σύλλογο για τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του, διέψευσε τον Δήμαρχο λέγοντας ότι συστηματικά και πιεστικά όλο το προεδρείο και σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ενημερωθεί για τις εξελίξεις των θεμάτων και χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι η σχέση Δήμου και φορέων πρέπει να είναι ειλικρινής. Ζήτησε άμεσα να ξεκαθαριστεί και να προσδιοριστεί η χωροθέτηση τόσο του νέου σταθμού μεταφόρτωσης, όσο και του νεκροταφείου, διότι και τα δύο αποτελούν στόχους και δεσμεύσεις της δημοτικής του παράταξης.

(alimos.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.