Σοκ στη Θύελλα: ρήξη χιαστού ο Ένι Ταχιράι




OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Της Σοφίας Τσιρώνη (imaginistes.com)

Ρήξη χιαστού υπέστη ο Ένι Ταχιράι έπειτα από τον τραυματισμό του στον Κυριακάτικο αγώνα με το Γαλάτσι έπειτα από μια άτυχη στιγμή καθώς ο 23χρονος μέσος θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Καθόλου τυχερή δεν φάνηκε η αλλαγή έδρας της Θύελλας αφού άφησε το δημοτικό γήπεδο Αγίου Δημητρίου για να μετακομίσει προσωρινά στο Καλαμάκι. Και ενώ ο Ένι μπήκε δυναμικά στο ματς, στο 65’ ήταν αυτό που λένε: «Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι»! Ο 23χρονος παίκτης ένιωσε μια ενόχληση στο πόδι του, βγήκε για λίγο έξω αλλά μη θέλοντας να εγκαταλείψει το παιχνίδι επέστρεψε χωρίς να περιμένει να ακούσει αυτά που άκουσε.

Και η διάγνωση έδειξε ρήξη χιαστού. Ο Ένι Ταχιράι λοιπόν θα πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα θεραπειών ενώ την Δευτέρα 11/2 θα μπει στο χειρουργείο με την ευχή όλων, όλα να πάνε καλά.

eni

Ο νεαρός μέσος με δηλώσεις του στους imaginistes, επεσήμανε: «Για μένα ήρθε αυτή η άσχημη στιγμή στη ζωή μου. Η ζωή τα έχει αυτά, θα πρέπει να το ξεπεράσω και να γυρίσω πιο δυνατός. Θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκεται αλλά δυστυχώς με τον τραυματισμό αυτό δεν θα μπορέσω να βοηθήσω άλλο μέσα στο γήπεδο. Έξω όμως θα εμψυχώνω τους συμπαίκτες και φίλους μου σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που κάνουν για τη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Γιατί το αξίζουμε και εμείς οι παίκτες και όλη η οικογένεια της Θύελλας».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.