«Σκάκι και Τέχνη» στην Ηλιούπολη




Ο Σκακιστικός Όμιλος Ηλιούπολης (Σ.Ο.Η.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Σκάκι και Τέχνη».

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως στους νέους και τους μαθητές της πόλης μας, στοχεύοντας στη γνωριμία τους με το σκάκι και στην ανάδειξη της θετικής επίδρασης που ασκεί η ενασχόληση μαζί του στην ανάπτυξη των δημιουργικών και πνευματικών ικανοτήτων του ανθρώπου, αποτελώντας παράλληλα ένα ευχάριστο χόμπυ και ένα ιδιαίτερα γοητευτικό άθλημα.
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 17.00, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου 114 & Λεωφ. Πρωτόπαπα, είσοδος από οδό Κουντουριώτου).
Πρόγραμμα εκδήλωσης
17.00 – 17.15: Εισήγηση από τον κ. Γιώργο Φέστα, εκ μέρους τους Σκακιστικού Ομίλου Ηλιούπολης
17.15 – 18.15: Μουσικό σχήμα Llamanda-entrante. Το επταμελές συγκρότημα της Γ΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αλίμου θα ερμηνεύσει κομμάτια jazz, blues, από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα που το χαρακτηρίζει.
18.15 – 18.30: Διάλειμμα – Μπουφές
18.30 – 18.45: Ομιλία του κ. Ηλία Κουρκουνάκη, ψυχολόγου, συγγραφέα, σκακιστή, με θέμα «Σκάκι, Τέχνη και Δημιουργικότητα». Ο κ. Η. Κουρκουνάκης έχει κατ’ επανάληψη αποτελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας σκακιού, και έχει καταξιωθεί ως μαιτρ τους αθλήματος διεθνώς.
18.45 – 20.45: Προβολή της νεανικής ταινίας: “Searching for Bobby Fischer”, του Steven Jaillian
Είσοδος
Κάτω των 18 ετών: Δωρεάν
Ενήλικες: 7€

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.