“Ώρα για Δ.Ρ.Α.ΣΥ.”- καταγγελία για τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου του δήμου Αγίου Δημητρίου




ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ>

Καταγγέλλουμε την απόφαση της κας Δημάρχου να διατηρήσει στην θέση του, ως υπεύθυνο του μικρού συνεργείου, τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής της, που ως εντεταλμένος της ξυλοφόρτωσε εργαζόμενο του δήμου, κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του.
Ο απαράδεκτος και καταδικαστέος αυτός τρόπος άσκησης διοίκησης, φαίνεται ως συνειδητή επιλογή της κας Δημάρχου, από την στιγμή που για τον εν λόγω δημοτικό σύμβουλο δεν είχε καμία συνέπεια. Η μη αποδοχή της υποβληθείσας παραίτησης του συμβούλου της, αποδεικνύει ότι αποδέχεται και υποθάλπει τέτοιου είδους ακραίες συμπεριφορές, στέλνοντας μήνυμα εκφοβισμού και τρομοκράτησης στους εργαζόμενους του δήμου.
Προφανώς, υπάρχει άλλος τρόπος διοίκησης ανθρώπινος, νόμιμος και υπηρεσιακός, που καθορίζεται από τον πρόσφατα αυστηροποιημένο δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα,
Στις δύσκολες μέρες που ζούμε για να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή στην πόλης μας χρειάζεται η συνεργασία, η σύνθεση, η αξιοκρατία, η δικαιοσύνη, η χρηστή διαχείριση, μα σίγουρα όχι η ωμή βία. Αξίες που από ότι αποδεικνύεται εκλείπουν από το σύστημα αξιών της κας Δημάρχου.

Νίκος Βρεττός
Συντονιστική ομάδα
«ώρα για Δ.Ρ.Α.ΣΥ.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.