Ο νέος προπονητής της Θύελλας Αγίου Δημητρίου





της Σοφίας Τσιρώνη (imaginistes.com)

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, Θεόδωρου Κουτσουδάκη και του βοηθού του Παναγιώτη Μπαλαμάτσια.

Στο μεζεδοπωλείο Οινοπωλείον ο πρόεδρος Τάσος Τσακόγιωργας παρέδωσε την σκυτάλη στον νέο προπονητή για μια καλύτερη συνέχεια και γιατί όχι μια νέα αρχή.

Έπειτα και την λήξη της συνεργασίας των «κυανόλευκων» με τον Ανδρέα Μαντζούνη, ο Θεόδωρος Κουτσουδάκης είναι αυτός που θα αναλάβει ώστε την Κυριακή να επιτευχθεί η δεύτερη εντός έδρας νίκη απέναντι στο Γαλάτσι.

 

Το χθεσινό βράδυ, διοικητικό team και ποδοσφαιριστές άφησαν τα άσχημα πίσω τους και πέρασαν «οικογενειακές» στιγμές… Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο για τους ποδοσφαιριστές και ειδικά για τον Σταύρο Παναγιωτάκη που όλο το βράδυ δεν άφησε κανέναν ήσυχο δίνοντας μια εύθυμη νότα στους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Θύελλας, τόνισε πως αν υπήρχε αστυνομία μόδας στο μαγαζί σίγουρα θα συλλάμβανε μερικούς παίκτες, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα για την ζακέτα του Παναγιωτάκη.

Οι παίκτες με την σειρά τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος ενώ δεν άφησαν ασχολίαστα πολλά «περίεργα» ντυσίματα τα οποία έδωσαν το «παρόν» στο μαγαζί.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.