Love Music Party στο Athens Metro Mall




Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 20.00 ξεκινάει το πιο Love Music Party της πόλης με ερωτικές μπαλάντες, αγαπημένα κομμάτια από το παρελθόν αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Στο stage του Athens Metro Mall ανεβαίνει ο Γιώργος Λιανός υποσχόμενος μια αξέχαστη, ερωτική βραδιά. Το party θα “ανοίξει” ο Κυριάκος Χαμπίδης.

Love Words @ Metro Mall Radio
Θες να μοιραστείς τον έρωτά σου με όλους τους Athens Metro Mall Fans; Το Athens Metro Mall δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του web radio Metro Mall Radio να στείλουν από τις 12 το μεσημέρι, μέσω του chat του www.metromallradio.gr, τις πιο «ερωτικές» αφιερώσεις, σε αυτούς που αγαπούν. Όλες οι αφιερώσεις θα ακουστούν από τους παραγωγούς του σταθμού ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου.

Love Actually
…και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Δύο μεγάλα δώρα περιμένουν όλους του φίλους του Athens Metro Mall! Μία διαμονή με δείπνο για 2 άτομα στο Ξενοδοχείο Stratos Vassilikos και ένα Red Valentine for 2 package στο Nilaya Spa, θα κληρωθούν ζωντανά κατά τη διάρκεια της συναυλίας από τον Γιώργο Λιανό.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό μέσα από το επίσημο site του Athens Metro Mall από την Δευτέρα 11/2 έως και τις 14 Φεβρουαρίου, για την κλήρωση που θα αναδείξει τα δυο τυχερά ζευγάρια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.