Η Kate Upton στο “Sports Illustrated Swimsuit Issue 2013″> World Exclusive (30 photos)




 

(kourdistoportocali.com)
Είναι ξανθιά, χυμώδης, με αντισυμβατικές –για supermodel- αναλογίες και ξέρει να στήνεται τέλεια στο φωτογραφικό φακό. Το όνομα της είναι Kate Upton, είναι μόλις 20 ετών και ήδη τα δημοφιλέστερα περιοδικά του κόσμου ερίζουν για ένα της εξώφυλλο.
Η Kate, γεννημένη το 1992, στη Μελβούρνη της Φλόριντα, οφείλει πολλά από τις αναλογίες του κορμιού της στο άθλημα της ιππασίας αφού ήταν ταλαντούχα αθλήτρια για αρκετά χρόνια ενώ αποτελεί ανακάλυψη του διάσημου πρακτορείου μοντέλων Elite. Παρόλα αυτά, η καριέρα της 20άχρονης χυμώδους ξανθιάς εκτοξεύθηκε το 2011 όταν έγινε εξώφυλλο στο περίφημο «Sports Illustrated Swimsuit Issue», κάτι που ξαναέκανε και το 2012 αλλά και το 2013 (βέβαια). Σήμερα, η Kate είναι παντού… Κάνει δεκάδες εξώφυλλα και φωτογραφήσεις κάθε μήνα, είναι σ’ όλες τις λίστες των πιο sexy –περιζήτητων- μοντέλων του πλανήτη και η χρονιά που μόλις μπήκε της ανήκει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μεγάλο της όνειρο είναι η κινηματογραφική και τηλεοπτική καριέρα και πρόσφατα έπαιξε ένα μικρό ρόλο στη ταινία «The Three Stooges».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.