Η γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Ηλιούπολης




Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψε ο Ναυτικός Όμιλος Ηλιούπολης (Ν.Ο.Η.) σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και βράβευσε τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του για τις διακρίσεις τους στο Χειμερινό και Θερινό πρωτάθλημα 2012.

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Η., Νίκος Παντελόπουλος, αναφέρθηκε στα 14 δημιουργικά χρόνια του Ομίλου, στις επιτυχίες του κάθε χρόνο και στην ακατάπαυστη προσπάθεια αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς του Ομίλου με επίκεντρο πάντα το παιδί. Στην προσπάθεια αυτή, κάλεσε τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ για περαιτέρω στήριξη του έργου του Ομίλου τόσο σε οικονομικό όσο και λειτουργικό επίπεδο.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε διασκεδαστικό πρόγραμμα με κλόουν για τα όλα τα παιδιά και βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους οι αθλητές Νικόλαος Ντάλλης, Μαρία Μαρούδα, Μελπομένη Κοντογιάννη, Φίλιπ Παυλίκ, Αρετή Μούτσιου και Νικολέτα Ζερβού – Παταπιά.

Στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η αντιδήμαρχος παιδείας Αικατερίνη Μαρκουλάκη, ο αντιδήμαρχος πόλης και ποιότητας ζωής Χρήστος Καλαρρύτης, ο τ. δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Ηλίας Πανταζοπουλος, ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ Δημήτρης Πανταζόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρίκα Ανδρουλάκη – Λιάπη, Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής.

(neatisilioupolis.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.