Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο Παν. Κουρουμπλή στο Ασκληπιείο Βούλας




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την ώρα που η κοινωνία εξαθλιώνεται καθημερινά από τις επιπτώσεις των αντικοινωνικών μνημονιακών μέτρων, η τρόικα εσωτερικού ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, επιδίδεται σε μια ανηλεή επίθεση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας το οποίο βρίσκεται υπό κατάρρευση.
Τα αποτελέσματα από την υλοποίηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων καταδικάζουν τον ελληνικό λαό σε ελλιπή υγειονομική φροντίδα.
Νοσοκομεία ανοιχτά για το λαό και όχι για τους επιχειρηματίες της υγείας!
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ διεκδικεί ένα νέο αναβαθμισμένο, καλά στελεχωμένο και με επαρκή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό δημόσιο, δωρεάν και καθολικό σύστημα υγείας, με ολοκληρωμένο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, στο οποίο θα έχει πρόσβαση κάθε άνθρωπος που το έχει ανάγκη, ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική του κατάσταση.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Διώχνουμε την κυβέρνηση της καταστροφής και του αυταρχισμού
Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας
Την Δευτέρα 18/2 10:30π.μ. με 12π.μ. κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο
Π. Κουρουμπλή
θα επισκεφθεί το Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας

Η ανελαστική πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά δεν μπορεί παρά να βρει απέναντί της τον παλλαϊκό ξεσηκωμό.
Στις 20 Φλεβάρη πρέπει να είναι η αφετηρία αυτού του ξεσηκωμού.

Στην απεργία της 20ής Φλεβάρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις πρέπει να πάρουμε μέρος όλοι: Οι εργαζόμενοι/ες στο δημόσιο τομέα, στον ιδιωτικό τομέα, οι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι άνεργοι/ες, η νεολαία, οι συνταξιούχοι. Όσοι/ες συμμετείχαμε στις μάχες του παρελθόντος μα και όσοι/ες δεν κατεβαίναμε μέχρι χθες στην απεργία και στη συγκέντρωση.
Για την υπεράσπιση της εργασίας, του μισθού, των δικαιωμάτων, του μέλλοντος των παιδιών μας, της δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της ίδιας της ζωής. Για να φύγουν το συντομότερο η συγκυβέρνηση της καταστροφής μαζί με την τρόικα των δανειστών και τα μνημόνια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.