Ένας καθηγητής για Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης




Σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Parapolitika.gr αναφέρει το όνομα του συνδημότη μας (και εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου το 2006 στον τότε δήμο Ελληνικού) Τάσου Κορίλλη ως μία εξόχως πιθανή επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για υποψήφιο δήμαρχο του δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Παρακάτω ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης:

«Όλο και πιο συχνά ακούγεται το τελευταίο διάστημα, το όνομα του νεαρού Τάσου Κορίλλη, για πιθανή υποψηφιότητα του στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Αργυρούπολης -Ελληνικού. Ο 34χρονος καθηγητής χημείας και μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, θεωρείται από πολλούς μία καλή περίπτωση για να διεκδικήσει την δημαρχία από την σημερινή δημοτική αρχή, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Από την Συγγρού εξετάζουν ήδη την περίπτωση του , αφού ο νεαρός ήταν και πρώτος δημοτικός σύμβουλος το 2006 ,σε ηλικία μόλις 27 ετών ,ενώ έχει διατελέσει και μέλος της διοίκησης της Ένωση Ελλήνων χημικών τις περιόδους 2006-2009 καθώς και την τρέχουσα περίοδο.

Στα θετικά του θεωρείται και η ηλικία του, αφού οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές φαίνεται ότι θα έχουν πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας, αλλά και το γεγονός ότι είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής, που στη ΝΔ θέλουν να επιστρέψει σε “γαλάζια” χέρια.

ΑΞΙΖΕΙ: Τα parapolitika.gr έχουν ξαναγράψει ότι στο παρασκήνιο η μάχη του …χρίσματος, για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχει φουντώσει και η γενιά των 30αρηδων παίζει σε όλη την Ελλάδα πολύ δυνατά.»

(toaerodromio.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.