Έκοψαν την πίτα τους στη Δημητσάνα
ees_pita_neothtas

Με μια καινοτόμο ιδέα το Τμήμα Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έξω από τα στερεότυπα καθιερωμένα πλαίσια μιας τυπικής εκδήλωσης πραγματοποίησε φέτος την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 συνδυάζοντας με μεγάλη επιτυχία την ετήσια τελετή με μια επιμορφωτική και ψυχαγωγική εκδρομή. Έχοντας τη μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη εξόρμηση, αφού ξεπέρασε τα 90 άτομα τα μέλη του Τμήματος, επισκέφτηκαν τη Στεμνίτσα και τη Δημητσάνα στην Αρκαδία.

Στην εκδρομή μετείχαν τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος, που για μια ακόμα χρονιά λειτουργεί στο Τμήμα μας με τους γονείς – συνοδούς τους καθώς και συνεργάτες και φίλοι του Τμήματος Νεότητας, οι οποίοι με χαρά ακολούθησαν γεμίζοντας τα δύο πούλμαν που ναυλώθηκαν για το σκοπό αυτό. Οι μικροί ερυθροσταυρίτες επισκέφθηκαν τα σημαντικότερα μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς της νεότερης ιστορίας της πατρίδας μας, που βρίσκονται στο χώρο αυτό.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο του Τμήματος Κο Γιώργο Πίχλιαβα σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, η οποία κατέληξε σε ένα εύθυμο γλέντι για όλους. Για μια φορά ακόμα η σύναξη μας αυτή αποτέλεσε μια αξιόλογη ευκαιρία για όλα τα μέλη του Τμήματος να γνωριστούν μεταξύ τους καλύτερα και να ψυχαγωγηθούν, ενώ στο τέλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.