Δεύτερο κρούσμα παράνομης υλοτόμησης





Νέο περιστατικό παράνομης υλοτόμησης σημειώθηκε σήμερα, στα όρια του Δήμου Βάρης -Βούλας- Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στο δάσος που βρίσκεται πίσω από το κτήμα «Κανελλόπουλου»

Ο παράνομος υλοτόμος εντοπίστηκε μετά από σχετική καταγγελία στη Δημοτική Αρχή, η οποία κινητοποίησε άμεσα τη Δημοτική Αστυνομία και τα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής.

Πρόκειται για το δεύτερο συμβάν σε διάστημα ενός μήνα, αφού στις 11 Ιανουαρίου 2013 είχαν εντοπιστεί δύο πολίτες να κόβουν δέντρα στην ίδια περιοχή. Και στα δύο περιστατικά, ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης έχει υποβάλει μήνυση εναντίον των υπευθύνων.

Ο Δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, κ. Σπύρος Πανάς, δήλωσε σχετικά: «Το δάσος είναι για τον τόπο μας ένα πολύτιμο αγαθό. Είναι στοιχείο που καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας και οφείλουμε με κάθε τρόπο να το διαφυλάξουμε, απέναντι σε όσους επιχειρούν να το βλάψουν. Τα δύο περιστατικά παράνομης υλοτόμησης, που σημειώθηκαν πρόσφατα στο Δήμο μας, δείχνουν δυστυχώς ότι κάποιοι πολίτες αδυνατούν να κατανοήσουν και να σεβαστούν τη σημασία του δάσους. Η ανοχή μας απέναντί τους είναι και θα είναι μηδενική. Οποιοσδήποτε επιχειρεί να εκμεταλλευθεί παράνομα το δασικό μας πλούτο, θα βρει μπροστά του τόσο το Δήμο, όσο και κάθε υπεύθυνο πολίτη της περιοχής μας.»

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.