“Χρέος όλων μας η συμμετοχή στην εκστρατεία αγάπης”
Την Κυριακή 17-02-2013 και ώρα 09:00 π.μ.-17:00 μ.μ. στο νέο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας, στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, που παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ και άλλα ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ σε αναξιοπαθούντες συνδημότες μας, καταγεγραμμένους από την κοινωνική υπηρεσία, θα γίνει συλλογή τυποποιημένων τροφίμων, ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής.
Καλούνται όλοι οι Ηλιουπολίτες, να συμβάλουν στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε, προκειμένου να καλύψουμε βασικές ανάγκες ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ανθρώπων του Δήμου μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν μικρά παιδιά, δοκιμάζονται από την κρίση, και αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές τους ανάγκες . Με δεδομένα τα φιλάνθρωπα αισθήματα και την ευαισθησία των συνδημοτών μας, ελπίζουμε πως το παντοπωλείο του Δήμου μας θα γεμίσει με τα είδη που προαναφέραμε, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Χρέος όλων μας η συμμετοχή σε αυτή την εκστρατεία αγάπης την Κυριακή 17-02-2013.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2109970010 κ. Χ. Γιαννάκης

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.