Champ. League ΝΟΒ – Αννόβερο:14-4




(nov.gr)

Εύκολη νίκη με 14-4, απέναντι στο Αννόβερο σημείωσε η ανδρική μας ομάδα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των ομίλων του LEN Champions League.
Η αναμενόμενη αυτή νίκη, σε συνδυασμό με το 8-6 της Έγκερ επί της Σπαρτάκ φέρνει την ομάδα μας ξεκάθαρα σε θέση ισχύος ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, όταν και θα επισκεφθεί τους Ρώσους στο Βόλγογκραντ, καθώς προηγείται στη βαθμολογία με 24 βαθμούς ενώ ακολουθούν Σπαρτάκ και Έγκερ με 21.
Η ομάδα μας, βέβαια, στη Ρωσία θα παίξει όπως πάντα για τη νίκη. Θα παραμείνει πρώτη, ωστόσο, ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας ενώ σε περίπτωση ήττας θα διαμορφωθεί τριπλή ισοβαθμία (καθώς η Έγκερ δίνει εύκολο αγώνα).
Με τα ως τώρα αποτελέσματα στην τριπλή ισοβαθμία είναι : ΝΟΒ +7, Έγκερ -3, Σπαρτάκ -4.
Τα στοιχεία του σημερινού αγώνα :
ΝΟΒ-Αννόβερο:14-4 (4-1, 4-0, 2-0, 4-3)
Συνθέσεις και σκόρερς :
ΝΟΒ (Τεό Λοράντος) : Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης 1, Κομάντινα 3, Ελμισιάν, Βελώνιας, Ποταμιάνος, Καρούντζος 1, Βλαχόπουλος 1, Γούνας 4, Τίγκας 3, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος
Αννόβερο (Κάρστεν Σέφερ) : Κονγκ, Πολβερίνο 1, Έρμαν, Σβαρτς 2, Τέπλικ, Μπίτερ, Ίμερμαν 1, Πίκερτ, Τοτ, Μπρίνκμαν, Βίγκαντ, Σάγκι
Η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 27/2 και από την τελική κατάταξη θα εξαρτηθούν οι πιθανοί αντίπαλοι στη φάση των 16. Την 4η θέση του ομίλου εξασφάλισε η ολλανδική Σιούρμαν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.