“Άλιμος όλοι μαζί” – τι έγινε στην κοπή της πίτας




Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Νίκου Τσαμπαρλή και του συνδυασμού του «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες τουλάχιστον 500 Αλιμιώτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η αθρόα προσέλευση αιφνιδίασε ευχάριστα ακόμη και τους διοργανωτές και η ζεστή ατμόσφαιρα και η στήριξη προς το συνδυασμό που ήταν εμφανής έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο Νίκος Τσαμπαρλής και οι συνεργάτες του δουλεύουν συστηματικά και είναι βέβαιο ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ο Επικεφαλής της παράταξης, παρουσία όλων των δημοτικών συμβούλων που την απαρτίζουν, του συνδυασμού, αλλά και εκπροσώπων σχεδόν όλων των δημοτικών φορέων, παρουσίασε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, για τα οποία, κατά την άποψή του, έχει σοβαρή ευθύνη η σημερινή Δημοτική Αρχή.
Αναφέρθηκε στα προβλήματα της παραλίας και ειδικότερα στο ζήτημα της κατάρρευσης του παραλιακού πεζοδρόμου, στον απαράδεκτο τρόπο χειρισμού των παιδικών κατασκηνώσεων στο Γαλατά Τροιζηνίας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ο Δήμος την κυριότητα 26 στρεμμάτων, στην ταλαιπωρία του κόσμου με την λαική στο Άνω Καλαμάκι, στην επί ένα χρόνο σφράγιση του γηπέδου των Τραχώνων και σε άλλα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πόλης και οι δημότες.
Την εκδήλωση έκλεισε με την ευχή να αγωνιστούμε όλοι μαζί με πείσμα και πίστη ελληνική, να στηρίξουμε το συνάνθρωπό μας με αλληλεγγύη και αγάπη για το καλό της οικογένειάς μας και του τόπου μας.
Παρευρέθησαν μεταξύ άλλων:
Ο βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, οι πρώην Δήμαρχοι Αργύρης Αργυρίου και Κωνσταντίνος Μαντζουράνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντώνης Φουστέρης, Παναγιώτης Πιερράκος, Μαρία Πανούση, Σάκης Τσάγκαρης, Άννα Σρέτσκοβιτς, Νατάσα Ταμπουρατζή, Νίκος Αλεξόπουλος, Ηλίας Γρηγορίου.
Ακόμη παρευρέθησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Βασίλης Σπανάκης και δημοτικοί σύμβουλοι από τους δήμους Ν. Σμύρνης, Μοσχάτου-Ταύρου, Ηλιούπολης.

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Νίκου Τσαμπαρλή για την κοπή πίτας του συνδυασμού "Άλιμος όλοι μαζί"

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Νίκου Τσαμπαρλή για την κοπή πίτας του συνδυασμού "Άλιμος όλοι μαζί"

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Νίκου Τσαμπαρλή για την κοπή πίτας του συνδυασμού "Άλιμος όλοι μαζί"

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.