To KAΠH της Βάρης έκοψε την πίτα του





Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Βάρης έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κ. Σπύρος Πανάς.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, παρουσία δεκάδων μελών του ΚΑΠΗ, με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Δημοτικής Συμβούλου – Υπεύθυνης Κοινωνικής Πολιτικής, κας Νανάς Καραγιάν. Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Ελευθέριος Αργυρουδάκης, καθώς επικεφαλής και δημοτικοί σύμβουλοι από παρατάξεις της Αντιπολίτευσης.
Μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, ο κ. Πανάς έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και αντάλλαξε με όλους τους παρευρισκόμενους ευχές για το νέο έτος.


Κατά το χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, που εγκαινιάστηκε πριν από λίγες μέρες από τον ίδιο, αλλά και στην ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου που προγραμματίζεται για το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο κ. Πανάς επανέλαβε επίσης τη δέσμευσή του, ότι ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους δημότες Τρίτης Ηλικίας και να στηρίζει με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερο ανάγκη από βοήθεια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.