Τα Θεοφάνεια στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (photos)




Με τη γνωστή, “παραδοσιακή”, λαμπρότητα υποδέχθηκε και φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης τα Θεοφάνεια. Εκατοντάδες μέλη, αθλητές, γονείς και φίλοι του Ομίλου έδωσαν το παρών, θυμήθηκαν για λίγο τα πεπραγμένα της περσινής χρονιάς και αντάλλαξαν ευχές αισιοδοξίας και δύναμης για τη νέα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με επίδειξη από τις γοργόνες μας της Συγχρονισμένης Κολύμβησης :

τα ντουέτα
Ξανθή Μέλλου – Ιωάννα Σελετοπούλου,
Φλώρα Χαλακατεβάκη – Δήμητρα Μανιάτη,
Μαρίλια Αθανασοπούλου – Νάντια Σαραντίδη και
Σοφία Σαραντίδη – Ξένια Σαραντίδη καθώς και οι :

Εύη Δροσοπούλου, Βασιλική Καρρά, Γαβριέλα Καλογεροπούλου, Ειρήνη Κατσιώτη, Άννα Μανωλοπούλου, Λόλα Μανωλοπούλου, Ηρίνα Πανίδη, Φλώρα Χαλακατεβάκη, στο ομαδικό πρόγραμμα, ξεδίπλωσαν τη χάρη και το ταλέντο τους και απέσπασαν τα χειροκροτήματα.

Εν συνεχεία, ο ιερέας Αγ. Γεωργίου και Φανερωμένης, πατήρ Γεώργιος Αντζουλάτος, τέλεσε Αγιασμό των υδάτων και έριξε το Σταυρό : ο νεαρός υδατοσφαιριστής μας Παναγιώτης Μπαμπανίκας ήταν αυτός που “έπιασε” το Σταυρό.

Ακολούθως, η εκδήλωση μεαφέρθηκε στην αίθουσα του Εντευκτηρίου, όπου η Πρόεδρος του Ομίλου, κα Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα έκανε ένα σύντομο απολογισμό της περσινής χρονιάς και ο κ. Ρέννος Βελώνιας (Γενικός Αρχηγός Αθλητικών Τμημάτων, μέλος του ΔΣ), μας υπενθύμισε αναλυτικά τις πολυάριθμες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του ΝΟΒ μέσα στο 2012.

Τη σκυτάλη πήραν οι βραβεύσεις των αθλητών μας, όχι μόνο για τις αθλητικές τους διακρίσεις αλλά και τις σχολικές τους επιδόσεις και το ήθος τους – στοιχεία που πρεσβεύει και υποστηρίζει ο Όμιλός μας. Αναλυτικά οι βραβευθείσες και βραβευθέντες :

για τις αθλητικές τους επιδόσεις
για τις σχολικές τους επιδόσεις
για το “Ευ Αγωνίζεσθαι”
Τις βραβεύσεις έκαναν οβουλευτής της Περιφέρειάς μας κ. Βασίλης Οικονόμου, ο Διοικητής ΣΕΤΗ Καβουρίου Σμήναρχος κ. Αράπης, ο Διοικητής Ασφαλείας Βουλιαγμένης κ. Σταύρος Δούκας, η Υποδιοικητής Α.Τ. Βουλιαγμένης κα Αθανασία Παυλή, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ.κ. Παναγιώτης Σκουζής, Δημήτρης Δαβάκης, Αλεξία Καμμένου, Ιωάννης Νιτερόπουλος, Γρηγόρης Κωνσταντέλος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΝΟΒ κ. Γεώργιος Καμπάνης και ο τέως Πρόεδρος του ΝΟΒ κ. Κων/νος Στεργιόπουλος.

Το παρών στον Αγιασμό έδωσε, επίσης, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Σπύρος Πανάς.

Τους ευχαριστούμε όλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχόμαστε υγιή και ευτυχισμένη χρονιά σε κάθε επίπεδο !

Η εκδήλωση, όπως πάντα, έκλεισε με την κοπή της πίττας.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους παρακάτω χορηγούς μας που, με την ευγενική τους προσφορά, στήριξαν τη διοργάνωση της γιορτής, παρέχοντας τα πλούσια εδέσματα του μπουφέ :
Ζαχαροπλαστεία CARAVAN,
Ζαχαροπλαστείο AQUA MARINA,
ZAXOΣ Βουλιαγμένης,
Αρτοποιείο ΑΦΟΙ ΣΤΕΡΓΙΟΥ,
Εταιρεία ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ,
Αρτόπολις

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση. Περισσότερες θα αναρτηθούν στη σελίδα του Ομίλου στο Facebook. Οι φωτογραφίες αποτελούν ευγενική παραχώρηση του κ. Γιώργου Σταθόπουλου (6977295485 & 2109735189). Δείγματα του υλικού, προς παραγγελία, βρίσκονται στη Γραμματεία του Ομίλου.

Καλή σας χρονιά !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.