ΣΟΣ! ζητάμε 600.000 ευρώ επειγόντως ΜΟΝΟ




ΣΟΣ! ζητάμε 600.000 ευρώ επειγόντως ΜΟΝΟ μήνυση, Στέφου, περιμενη, πετροπουλο, δρακουλη

(nstv.gr)

Ο Στέφος γνωστός και απο το δημοτικό συμβούλιο Νέας Σμύρνης για διάλογο που είχε με τον Κούπα για το ποιός φοράει τακούνια στην πόλη ξαναχτύπησε! Ζητάει 600.000 ευρώ, ούτε σεντ παρακάτω για προσβολή της προσωπικότητας του στο FACEBOOK! και φυσικά στο www.nstv.gr. Η αγωγή αναφέρει εκτός των άλλων ότι “Η παραπάνω στρεβλή εικόνα του προσώπου μου ενισχύεται αφενός μεν με τη χρήση της κατάλληλης φρασεολογίας («στρινγκ, που δεν με κόβει», «μίζερη, άσχετη και κακιά»), που προδιαθέτει τον αναγνώστη στο ότι είμαι αμφιβόλου ηθικής, και αμφιβόλου (τουλάχιστον) σεξουαλικού προσανατολισμού, αφετέρου δε με την επιτήδεια χρήση των ρητορικών ερωτήσεων οι οποίες προκαλούν την προσοχή του αναγνώστη, ώστε να δημιουργούνται γρήγορα (δυσμενείς, πάντα, για το πρόσωπό μου) εντυπώσεις. Δεν χρειάζεται, βέβαια, να Σας υπομνήσω ότι στην έννοια του γεγονότος εμπίπτουν και τα δυσφημιστικά περιστατικά, τα οποία τίθενται με τη μορφή των ρητορικών ερωτήσεων”
Η αγωγή είναι εναντίον των Πέτρο Περιμένη, Δημήτρη Πετρόπουλο και Παράσχο Δρακούλη οι οποίοι είναι και γνωστοι θαμώνες καφετέριας της Πλατείας της Νέας Σμύρνης
Πέραν του οτι ένα τέτοιο κείμενο είναι τουλάχιστον ομοφοβικό και πλήττει τους συνανθρώπους μας που έχουν σεξουαλικό προσανατολισμό διαφορετικό και συμφώνα με τον Στέφο είναι αμφιβόλλου ηθικής, οι εναγόμενοι είναι και φτωχοί και ζητούν άμεσα την κοινωνική συμπαράσταση. Στην Κρίση κανένας μόνος του!
αναλυτικά η αγωγή εδώ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.