Συνεχίζονται οι “διεργασίες” για την εκλογή προέδρου Δ.Σ. στα 3Β




Απ’ ότι πληροφορούμαστε, ακόμα “παίζει” το όνομα της Ηλέκτρας Τσιριγώτη για την προεδρία του Δ.Σ. στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Αυτοί που επιμένουν στο πρόσωπο της κυρίας Τσιριγώτη, θεωρούν πως, ίσως είναι μία μοναδική ευκαιρία ο συνδυασμός της συμπολίτευσης, να βρει κοινό βηματισμό.

Απέναντι σ’ αυτή την εισήγηση βέβαια, βρίσκονται κι αυτοί που δεν βλέπουν με καλό μάτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά θα πρέπει κάποιος να τους πείσει πως, προέχει η λειτουργία του Δήμου και όχι τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα.

Σε κάθε περίπτωση, όποιος και αν είναι ο υποψήφιος (γιατί πληροφορούμαστε πως υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι), θα πρέπει, επιτέλους, να στηριχθεί απ’ όλο το συνδυασμό και να λήξει αυτή η ιστορία που, όμοιά της, τουλάχιστον στα νότια προάστια, δεν υπάρχει.

Όπως είναι γνωστό εδώ και δύο Κυριακές στάθηκε αδύνατον να εκλεγεί πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού καμία υποψηφιότητα δεν είχε την εξ ολοκλήρου στήριξη της συμπολίτευσης, αλλά ούτε και της αντιπολίτευσης. Η δε κυρία Μαρτίνου που κατέλαβε τη θέση, όπως προβλέπει ο Καλλικράτης, ως πρώτη δημοτική σύμβουλος, παραιτήθηκε λόγω βεβαρημένου προγράμματος

Υ.Γ. Σχετικά με την ενδεχόμενη εκ νέου υποψηφιότητα της κυρίας Τσιριγώτη, βασική προϋπόθεση είναι να θέλει κι εκείνη.

(vimaonline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.