Oι Αλιμιώτες είδαν τις «Κωμωδίες Δωματίου»





  
Την θεατρική παράσταση «Κωμωδίες Δωματίου», απόλαυσαν, αρκετοί Αλιμιώτες που γέμισαν την θεατρική σκηνή του Δήμου Αλίμου Κάρολος Κουν. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε από τον Θουκυδίδειο Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αλίμου, σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας και την Θεατρική Ομάδα «Ωκύτοπο».
Πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη κωμωδία βασισμένη σε μονόπρακτα έργα των ΤομάΣάιμον και Ζιώγα σε ελεύθερη διασκευή, που ενθουσίασε τους παρευρισκομένους, κάνοντας τους να ξεχαστούν προσωρινά από τα προβλήματα που τους έχει επιφέρει η κρίση. Επιβράβευσαν δε τους πρωταγωνιστές με το δυνατό τους χειροκρότημα, στο τέλος, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.
Τη σκηνοθεσία του έργου είχε ο Βασίλης Φλώρος, τα κουστούμια η θεατρική ομάδα Ωκύτοπο και τη μουσική επιμέλεια ο Παναγιώτης Σταθέας.
Έπαιξαν ο επαγγελματίας ηθοποιός Αντώνης Τζαμαλούκας και οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Δημήτρης ΔημητρίουΕιρήνη ΤσουκαλοχωρίτουΠαρασκευή Σαμπαζιώτη,Μαρία ΒλαχοπούλουΓιώργος ΜαυρέαςΠαύλος ΚλάδηςΓεράσιμος Βεναρδής,Αντώνης ΜπούναςΝικολέτα Βλάση και Ολυμπία Βενιζελέα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.