Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ. Ν. Σμύρνης
Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στα χαράτσια και στα μέτρα φοροληστείας πραγματοποίησε η Επιτροπή Αγώνα Ν. Σμύρνης στο κατάστημα της Δ.Ο.Υ. Ν. Σμύρνης.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νέοι και συνταξιούχοι της πόλης μας που συσπειρώνονται στους φορείς της Επιτροπής Αγώνα, κάλεσαν και τον υπόλοιπο κόσμο σε μαζικό και οργανωμένο αγώνα απέναντι στον αδίστακτο αντεργατικό κρατικό μηχανισμό που ξεζουμίζει τη λαϊκή οικογένεια για να προσφέρει προκλητικές φοροελαφρύνσεις στο μεγάλο κεφάλαιο.
γράφει η Επιτροπή Αγώνα Νέας Σμύρνης
Θετική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και των εργαζομένων στην Εφορία στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για συμπόρευση με τις ταξικές δυνάμεις στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές. Στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της Επιτροπής με υπεύθυνους της Εφορίας απαίτησε, μεταξύ άλλων, να μην προχωρήσουν σε καμιά κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων σε οποιονδήποτε δεν μπορεί να καταβάλει αυτούς τους υπέρογκους φόρους. Διευκρίνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να εφαρμοσθεί το οποιοδήποτε κατασταλτικό μέτρο στις λαϊκές οικογένειες. Η αποφασιστικότητα και η μαζικότητα της Επιτροπής Αγώνα θα σταθεί τείχος σε κάθε τέτοια περίπτωση.
Επίσης, η επιτροπή κάλεσε όλους τους εργαζόμενους στην εφορία αλλά και τους φορολογούμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Μ. που συνεχίζουν τον αγώνα τους με το σύνθημα: «ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ».
Η Επιτροπή Ανέργων έδωσε το παρών και στην κινητοποίηση του ΜΑΣ κατά του ενάντια στο σχέδιο για την υπερεκμετάλλευση των νέων, όπως παρουσιάστηκε με την επωνυμία «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση των Νέων».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.