Ηλιούπολη – μαθήματα για να παρακολουθείτε τα τούρκικα χωρίς μετάφραση
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου», λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο μας, καθώς και την εθελοντική προσφορά πολλών εκπαιδευτικών, διευρύνει τον κύκλο μαθημάτων ξένων γλωσσών και οργανώνει δωρεάν μαθήματα Τουρκικών.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Απευθύνεται σε δημότες άνω των 18 ετών, στοχεύοντας στην προσφορά κινήτρων για δημιουργική απασχόληση ανέργων και χαμηλοσυνταξιούχων.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013, στον νέο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (κτίριο ΟΤΕ – Νικομάχου 18) και κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 17:00-18:30 (α’ τμήμα) και 19:00-20:30 (β’ τμήμα), θα παραδίδονται δωρεάν μαθήματα Τουρκικών για αρχάριους.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την Τουρκική γλώσσα και να ανακαλύψουν τη γοητεία της ανατολίτικης κουλτούρας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην κα Φιλιππίδου Ελένη, καθηγήτρια με υψηλή παιδεία και πανεπιστημιακή μόρφωση, με ειδίκευση στον τομέα των Ανατολικών σπουδών, η οποία λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, προσφέρθηκε εθελοντικά να παράσχει μαθήματα στους κατοίκους της πόλης.

Διευκρινίζεται ότι ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» δεν είναι εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών για να εξασφαλίζει διδασκαλία κατά τάξεις και επίπεδα ή προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης. Η σειρά αυτών των μαθημάτων είναι κυρίως εισαγωγή σε πολιτισμούς και κουλτούρες, ως δημιουργικά εργαστήρια.
Δηλώσεις συμμετοχής: από την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Πλατεία 25ης Μαρτίου 7, Κ. Ηλιούπολη, 1ος όροφος), καθημερινά, από 09:00 έως 15:30. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.Θα γίνονται δεκτές και αιτήσεις με εξουσιοδότηση.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος των πολιτών για τα μαθήματα, δεν θα γίνουν δεκτοί όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στα μαθήματα Ισπανικών και Ιταλικών.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210-9940699 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.politismos-ilioupoli.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.