Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αλίμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της




Δελτίο τύπου:

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/1/2013 στις 19.30 η κοπή πίτας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.ΑΛΙΜΟΥ , στο “la cabana”,  στην παραλία του Αλίμου.

Περισσότερα από 85 άτομα έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση που είχε και σκοπό την βοήθεια προς το συσσίτιο του Αγίου Παντελεήμονα στο Άνω Καλαμάκι.

Τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ ήδη έχουν έρθει σε επαφή και θα διατεθεί ποσόν για το κρέας δύο ημερών και τρόφιμα συσκευασμένα προς μαγείρεμα που θα αντιστοιχούν σε πέντε μέρες συσσιτίου. Η επίδοση θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Τραχώνων Αλίμου.
Φέτος, πέρα από τους οννεδίτες του Αλίμου που έδωσαν το παρόν στην ετήσια εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Μιχελάκης Γιάννης,το μέλος της πολιτικής επιτροπής του κόματος κύριοςΤάσος Κορίλης (διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Α Αθηνών κ. Ψυχάρη),ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος οργανώσεων Αττικής Δημήτρης Σακαρετσάνος, ο υπεύθυνος του τμήματος οργανώσεων επαρχίας Σάκης Ιωαννίδης, ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙΜπακόλας Απόστολος, ο υπεύθυνος πολιτικής ακαδημίας Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, ο υπεύθυνος τύπου της ΟΝΝΕΔ Σωτήρης Πολύζος, οι αναπληρωτές οι υπεύθυνοι των οργανώσεων Αττικής Χρήστος Παπανικολάου (και μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ) και Γιάννης Φετάνης ( και υπεύθυνος τομέα κοινωνικών κινημάτων και καινοτόμων ιδεών)
και ο αναπληρωτής γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Γιάννης Αναστασόπουλος, τα μέλη του πολιτικού συμβουλίουΠλούταρχος Τζάμπογλου( υπεύθυνος χωροταξίας, υποδομών και μεταφορών)Κυριακόπουλος Ανδρέας (τομέας Δικαιοσύνης),ο γραμματέας οργανωτικού των οργανώσεων Αττικής Σεκλειζιώτης Κώστας( και μέλος της κεντρικής επιτροπής), το μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Άκης Θεοχάρηςοι οννεδίτες πρόεδροι της Β2 νομαρχιακής επιτροπής Παναγιώτης Κουτσογιάννης, της Β3 Άγις Δίγκας ,της Α4 Δούπκαρης Αθανάσιος και ο πρόεδρος της Β1 ΝΟΔΕ κ.Χατζηελένης. Επίσης, οι γραμματείς των γραφείων της Γλυφάδας  Καραβιώτη Αικατερίνη και του ΖωγράφουΔήμας Δημήτριος.Επίσης η Μυρτώ Κυρούση και άλλα στελέχη της Υ2, η Μαρία-Χριστίνα Συραγάκη από το Παλαιό Φάληρο (αναπληρωτής γραμματέας) και από την γραμματεία πολιτικού σχεδιασμού ο Διγαλάκης Κωνσταντίνος.

Από τον Άλιμο παρίσταντο ο κύριος Τσαμπαρλής ως επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Άλιμος Όλοι Μαζί, η πρόεδρος της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας Αλίμου κ.Πανούση,οι δημοτικοί σύμβουλοι Σάκης Τσάγκαρης και Νίκος Αλεξόπουλος ( και μέλος του συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ ΑΛΙΜΟΥ),η υπεύθυνη γυναικών της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας κ.Βασιλείου και μέλη της τοπικής οργάνωσης.Τέλος, τους τίμησαν μέλη της κεντρικής γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, οι πολιτευτές Νίκος Κωστόπουλος και Κατερίνα Παπαχρήστου, ο υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κύριος Σπανάκης, ο πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Γλυφάδας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και ο κύριος Παξινός Αργύρης μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Κατά την κοπή της πίτας, ο γενικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ ΑΛΙΜΟΥ αναφέρθηκε στο έργο της οργάνωσης, το σκοπό της εκδήλωσης που είναι καθαρά κοινωνικός, στις πολλές πολιτικές εκδηλώσεις που έγιναν προεκλογικά και στο σθένος των οννεδιτών του Αλίμου που κράτησαν τα εκλογικά τμήματα, στις προτάσεις προς τον Δήμο Αλίμου, στην συλλογή 167 ειδών ένδυσης, υπόδησης και κλινοσκεπασμάτων μέσω της δράσης στηρίζω κατά τον μήνα Οκτώβριο και στην δράση αλλάζω την γειτονιά μου που πραγματοποιήθηκε στην παιδική χαρά της οδού Θουκυδίδου τον μήνα Νοέμβριο.
Επίσης ,έλαβε τον λόγο ο βουλευτής επικρατείας κύριος Μιχελάκης που ευχήθηκε το 2013 να είναι ένα έτος πιο φωτεινό, ο Δημήτρης Σακαρετσάνος υπεύθυνος των οργανώσεων Αττικής που ευχήθηκε καλή χρονιά και συνέχιση ακόμα πιο δυναμικά των δράσεων και ο υπεύθυνος των οργανώσεων επαρχίας Σάκης Ιωαννίδης που μίλησε για τις δυνάμεις των νέων που μπορούμε με προσπάθεια να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να βγούμε στο προσκήνιο και να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Το ένα φλουρί κέρδισε ο υπεύθυνος του τμήματος οργανώσεων Αττικής Δημήτρης Σακαρετσάνος και το άλλο ο πρόεδρος της Β3 νομαρχιακής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Άγις Δίγκας και αντιστοιχούσε στο καθένα από μία καλαίσθητη ατζέντα-ημερολόγιο για το 2013.
Η βραδιά έληξε με ευχές, πολιτική συζήτηση και σύσφιγξη των σχέσεων των οννεδιτών του Αλίμου μεταξύ τους και με μέλη της ΟΝΝΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ .
Όλοι ευχήθηκαν η νέα γενιά να βγεί μπροστά ως η μόνη ελπίδα για την έξοδο από τις δυσκολίες της πατρίδας μας.
Ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ ΑΛΙΜΟΥ Μανώλης Μιχαλέτος, ο αναπληρωτής γραμματέας Ηλίας Θεοδωρακόπουλος και τα λοιπά μέλη του συμβουλίου του τοπικού γραφείου( Όλγα ΒλάχουΝίκος Αλεξόπουλος Δημήτρης Βασιαγεώργης και Τζίμης Παπαδόπουλος)ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά και υποσχέθηκαν ακόμη πιο έντονη δραστηριοποίηση!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.