Hλιούπολη: καθαρισμός στα άλση Ναυαρίνου – Καλαβρύτων




Ο Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, οργανώνει την Κυριακή, 10/2/2013, επίσκεψη και καθαρισμό των πάρκων Ναυαρίνου και Καλαβρύτων.

Μετά την αναβάθμισή του, το πάρκο Ναυαρίνου μετατράπηκε, από έναν σκοτεινό, απρόσιτο και επικίνδυνο χώρο που ήταν κατά το παρελθόν, σε ένα άλσος με διαδρόμους περιπάτου, με όργανα γυμναστικής για ενήλικες και παιχνίδια για παιδιά διάσπαρτα μέσα σε όλη του την έκταση, με κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, το οποίο θα επισκέπτονται τα σχολεία του Δήμου και θα διεξάγονται μαθήματα για το φυσικό περιβάλλον, με φωτισμό, δενδροφύτευση και τραπεζόπαγκους και με αξιοποίηση του πάνω μέρους του, για δημιουργία σύγχρονου παιδότοπου, ούτως ώστε οι δημότες μας να μπορούν να απολαύσουν έναν ευχάριστο περίπατο μέσα στο πράσινο, να ασκηθούν, και να παίξουν με τα παιδιά τους, με ασφάλεια όλες τις ώρες της ημέρας.
Σ’ αυτόν τον χώρο αναψυχής, που παραδίδεται στη διάθεση των συμπολιτών μας, σας καλούμε να έλθετε, για να τον γνωρίσετε, και να τον χαρείτε, οργανώνοντας μια εξόρμηση καθαριότητας, κατά την οποία, θα ξεκινήσουμε από το άλσος Ναυαρίνου, και θα κατευθυνθούμε προς το άλσος Καλαβρύτων, απολαμβάνοντας αυτούς τους πνεύμονες πρασίνου που διαθέτει η πόλη μας. Τα μόνα που χρειάζεστε είναι το κέφι και η καλή σας διάθεση. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.
Τόπος συνάντησης: είσοδος Πάρκου Ναυαρίνου, στη Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα (Κανάρια)
Ώρα συνάντησης: 10.00
20/1/13
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.