Για πόσο καιρό ακόμη οι άρχοντες των δήμων θα δίνουν μισθούς σε φίλους και γνωστούς;




(ilioupolitoday.gr)

Διαβάσαμε ότι στον Δήμο μας θα γίνουν αλλαγές.

«…….Από τους συμβούλους απομακρύνονται οι της Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Καμπανάρος και της Πληροφορικής – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Σαϊτάς, ενώ μεταξύ της ειδικής συμβούλου Αγγέλας Αποστολοπούλου και της ιδιαιτέρας του δημάρχου θα παραμείνει μόνο η μία….»
Μας έκανε εντύπωση το όνομα του ενός εκ των Συμβούλων και βρήκαμε την σύμβαση. ΑΔΑ: 4ΑΗΠΩΡΥ-Π. Ηλιούπολη 24.03.2011

Οι ερωτήσεις μας:
1) Γιατί έκανε ο Δήμος σύμβαση με τον κ. Καμπάναρο, όταν ο κύριος αυτός ήταν και είναι Διευθύνων Σύμβουλος σε εταιρεία εκμεταλλεύσεως μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων-κινητικά πασχόντων, εισαγωγής ιατρικού εξοπλισμού και συμπληρωμάτων διατροφής (ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ).
2) Ποιο ήταν το κόστος – αμοιβή του κ. Καμπάναρου για αυτούς τους 22 & μήνες;
3) Θεωρήθηκε ότι δεν υπήρχε άλλος κατάλληλος για αυτή την θέση;
4) Υπάρχει κάπου το έργο και το τι ακριβώς προσέφερε ο κ. Καμπάναρος στον Δήμο αυτούς τους μήνες, εκτός το πρόγραμμα μαθημάτων εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, για άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών με την υποστήριξη της cosmote το οποίο όπως λέει ο Δήμος θα συνεχιστεί και το 2013;
5) Πόσο ρόλο έπαιξε η παλιά γνωριμία, προ Δημαρχίας; (14/3/2010 ημερίδα με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ενεργός Τρίτη Ηλικία» που διοργάνωσε η πρωτοβουλία «Κοινωνική Αλληλεγγύη», Ομιλητές ήταν ο κ. Βασίλης Βαλασόπουλος π. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και π. αντιδήμαρχος Ηλιούπολης, ο κ. Δημήτρης Καμπανάρος διδάκτορας γεροντολογίας και ο κ. Χρήστος Γιαννάκης οδοντίατρος, π. πρόεδρος ΚΑΠΗΔΗ και π. δημοτικός σύμβουλος.)
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ

ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.