Έκκληση Πανά για εκλογή Προέδρου του Δ.Σ. στα 3ΒΈκκληση προς τη δημοτική του παράταξη, στην επόμενη συνεδρίαση του δ.σ., την ερχόμενη Κυριακή, να εκλέξει πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου, έκανε ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς.

Ο Δήμος όπως, ανέφερε, πρέπει να προχωρήσει, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Υπάρχουν τρέχοντα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του δημότη που δεν πρέπει να μένουν πίσω.Διθυραμβικά σχόλια για το Cine Άλιμος – Όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού (VIDEO)

Όπως είναι γνωστό, οι επανειλλημένες άκαρπες ψηφοφορίες και η παραίτηση της πλειοψηφούσας δημοτικής συμβουλου Γ. Μαρτίνου, έχουν δημιουργήσει ένα “κενό”, με πολλές ερμηνείες.

Όπως είδαμε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, οι απόψεις σχετικά με τη νομιμότητα ή μη, της χθεσινής συνεδρίασης ήταν πολλές και διαφορετικές.

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ζήτησε να συζητηθεί η παραίτηση της Γ. Μαρτίνου, ενώ ο αντιπρόεδρος Δ. Γεωργουλόπουλος διάβασε γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου , η οποία έκρινε νόμιμη τη διαδικασία.

Τέλος, επικράτησε η πρόταση του Γραμματέα του Δ.Σ. Γιάννη Σκουμπούρη, για τη διακοπή του συμβουλίου και τη συνέχισή του την ερχόμενη Δευτέρα μετά την εκλογή του Προέδρου.

(vimaonline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X