Δυο πεζογέφυρες στην παραλιακή σε Άλιμο και Παλαιό ΦάληροΜε απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Σταύρου Καλογιάννη, εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης 11.000.000€. Πιο συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής Υπουργός, ενέκρινε τη δημοπράτηση -με ανοικτή διαδικασία-, της κατασκευής 6 πεζογεφυρών, μεταξύ των οποίων οι 2 αφορούν στο παραλιακό μέτωπο στα εξής σημεία: Ποσειδώνος και Καλαμακίου-Μεγίστης (μήκους 50 μέτρων) στον Άλιμο και λεωφόρος Ποσειδώνος και Αφροδίτης στο Παλαιό Φάληρο.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ενίσχυση της προσπελασιμότητας» και η υλοποίησή του, θα συμβάλει στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στις συγκεκριμένες περιοχές. Περιλαμβάνει δε τα εξής: Πρότυπες μελέτες για 6 μεταλλικές και σύμμεικτες πεζογέφυρες, την κατασκευή τους, και τις μετατοπίσεις δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας (OKΩ) από τις θέσεις που θα κατασκευαστούν οι γέφυρες.
Η δημοπράτηση θα γίνει μέσα στο 2013 και το έργο θα ολοκληρωθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015 που εκπνέει η επιλεξιμότητα των κοινοτικών δαπανών (ΕΣΠΑ).Διθυραμβικά σχόλια για το Cine Άλιμος – Όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού (VIDEO)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X