Ακόμα οι Μ.Κ.Ο. θα κυβερνούν και το 2013;




To 2013 ήρθε. Αλλά μυαλό δεν βάλαμε. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις Μ.Κ.Ο. με το έτσι θέλω. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε  ότι “προσφέρουν”. Συνεχίζουμε να παίζουμε ενώ ξέρουμε πιά ότι κάτι δεν πάει καλά.

Διαβάζουμε σε Δελτίο Τύπου του Δήμου http://www.ilioupoli.gr/news/latestnews/12-12-28/ “Φιλανθρωπική δράση και εκδρομές των ΚΑΠΗ …Τα μέλη των ΚΑΠΗ αγόρασαν τα τρόφιμα, που προσέφεραν στο ίδρυμα, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ενισχύοντας έτσι ταυτόχρονα και την κοινωνική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην πόλη μας, για την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων..”. Και η ερώτηση είναι μία.

Γιατί υποχρεώνουμε τον κόσμο να ψωνίζει από εκεί. Από εκεί που είναι πιό ακριβά,; Γιατί δεν λέμε φέρτε ότι νομίζετε εσείς αλλά τους υποχρεώνουμε να  τα ψωνίσουν από την Μ.Κ.Ο;

Ίσως δεν υπάρξει κανείς να μας απαντήσει γιατί έχει μπλέξει μέσα στην “πλεκτάνη τους”. Και τα άτομα στα ΚΑΠΗ, πήγαν, ψώνισαν, έκαναν το χρέος τους,  περιμένοντας όμως  το νέο ΚΑΠΗ που κάποτε θα λειτουργήσει στην Αγία Μαρίνα,  έχοντας ξεκινήσει μάλλον το ενοίκιο από τον Σεπτέμβριο, όπως και του Παντοπωλείου που το πλήρωναν οκτώ περίπου μήνες, και έχοντας ήδη εγκρίνει το κόστος για την ανακατασκευή του χώρου, από τον Σεπτέμβριο που θα είναι περίπου 25.000 ευρώ.

Το προηγούμενο ΚΑΠΗ έκλεισε και το κάναμε τμήμα καρδιολογικό με ένα ΕΚΑΒ εκεί να περιμένει. Κάποτε θα λειτουργήσει και αυτό, αλλά το ενοίκιο – ενοίκιο….

Όλα καλά, ελπίζουμε το 2013 κάτι να αλλάξει, αλλά δεν το βλέπουμε.

(ilioupolitoday.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.