20.000 ευρώ για τη γιορτή των εργαζομένων στο Δήμο Γλυφάδας!!!




Ακριβώς 20.000 ευρώ κόστισε το πανηγυράκι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόταση του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη.

Όταν πρόκειται για αιτήματα των ήδη εξασφαλισμένων εργαζομένων του δήμου Γλυφάδας η διοίκηση και το δημοτικό συμβούλιο κανονίζει να διατεθεί το όποιο κονδύλι.

Όταν πρόκειται για περιπτώσεις ανθρώπων που ανιδιοτελώς επι πολλά συναπτά έτη και καθημερινά παρείχαν στους συμπολίτες μας πολιτισμό, οι πρακτικές του δημάρχου Κώστα Κόκκορη, όπως και των δημοτικών συμβούλων είναι τουλάχιστον ανέντιμες.

Ανέντιμες και μόνον χαρακτηρίζονται αυτού του επιπέδου πρακτικές, και φυσικά όταν γνωρίζουν πλέον κατόπιν σύνομων αιτήσεων τι υφίστατε και τι εχει συμβεί.

Την ίδια περίοδο που κατόπιν αιτήσεων δεν πράττουν απολύτως τίποτα για τον δημότη Γλυφάδας, φροντίζουν να διαθέσουν 20.000 ευρώ με ομόφωνη απόφαση ώστε οι ήδη εξασφαλισμένοι τονίζω εργαζόμενοι του δήμου να κάνουν ενα πανηγυράκι με τα χρήματα των δημοτών.

Στο πανηγυράκι των εργαζομένων παρευρέθησαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ζαμπετονίδου Πόπη, Γιώργος Κόκκορης, Βίγλας Δημήτρης, Παναγόπουλος Άρης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Τσαμπήρας Δημήτρης, Τσακίρης Δημήτρης, Γεωργούλας Στάθης, Βουγιουκλή Μαρία, και από την αντιπολίτευση οι κ.κ. Δήμου Σπύρος και Τζούβελης Γιάννης.

Συμπολίτη μου εσυ κρίνεις καλύτερα και δικαιούσε να χαρακτηρίζεις τους πάντες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
[email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.