Παρελθόν για τον Γ.Σ.Η. ο Βασίλης Κωστόπουλος




Μετά από κοινή απόφαση της δοιίκησης και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μπάσκετ της Ηλιούπολης, ο κ. Βασίλης Κωστόπουλος δεν προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στο τμήμα ανδρών της ομάδας. Η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα των τελευταίων εμφανίσεων και των ατυχών αποτελεσμάτων που παρουσίασε το συγκρότημα.

 Μετά από πολυετή συνεργασία με τον Β. Κωστόπουλο και ανάμεικτα τα συναισθήματα ο Γ.Σ.Η. μένει χωρίς προπονητή. Αγωνίζεται απόψε στο Ν.Ηράκλειο με αντίπαλο τον Τυφώνα με υπηρεσιακό τεχνικό, μέχρι να υπογραφει η νέα σύμφωνία με τον καινούργιο τεχνικό υπεύθηνο ελπίζουμε σύντομα.

Σε αυτό το χρονικό σημείο η κυανέρυθρη ομάδα χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων Ηλιουπολιτών για να ξεπεράσει ,αρχικά την αποψινή σκόπελο και να πάρει, διότι μπορεί, το ροζ φύλλο αγώνα αλλά και στη συνέχεια να σταθεί σωστά στα πόδια της και να συνεχίσει με καλές και νικηφόρες εμφανίσεις το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ που τόσο όμορφα το ξεκίνησε. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι αυτές οι ανακατατάξεις μόνο καλό θα φέρουν στην ομάδα του Γ.Σ.Η.
Συντάκτης: LEONIDAS [Λεωνίδας Παπαγιαννόπουλος] (ilioupolisonline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.